Educació

CLIC RECYCLE es dedica a educar la comunitat per millorar els esforços de sostenibilitat i donar suport a les economies blava, verda i circular. Llegeix les nostres entrades del blog a continuació per saber més sobre per què els nostres esforços en sostenibilitat són importants.

A causa del canvi climàtic el 70% de la terra està alterada causant l'erosió del sòl, la necessitat d'utilitzar grans quantitats d'aigua, fertilitzants i plàstics per compensar. En l'agricultura, les pel·lícules d'encoixinat són una eina comuna per a la regulació de la temperatura, la conservació de la humitat i la supressió de les males herbes en...

L'economia circular és un sistema on els materials mai es converteixen en residus i la natura es regenera. En una economia circular, els productes i materials es mantenen en circulació a través de processos com el manteniment, la reutilització, la rehabilitació, la remanufactura, el reciclatge i el compostatge.

A Clic Recycle, reconeixem que abordar els problemes de residus socials comença amb la consciència ciutadana. Per tant, la nostra missió gira al voltant de la promoció de l'educació ambiental, el foment de la participació intergeneracional, la realització de tallers i la sensibilització a escala tridimensional: coneixement, prevenció i...

El nostre planeta alberga un recurs exponencial de 8.100 milions de persones. Cada any es generen 2 200 milions de kg de residus de cabell a nivell mundial a partir de salons de pèl i acaben en abocadors o cremats causant danys importants al nostre medi ambient.