Comunitari Compromís i Educació

2024-04-29

A Clic Recycle, reconeixem que abordar els problemes de residus socials comença amb la consciència ciutadana. Per tant, la nostra missió gira al voltant de la promoció de l'educació ambiental, el foment de la participació intergeneracional, la realització de tallers i la sensibilització a escala tridimensional: coneixement, prevenció i participació.

Clic Recycle és el teu centre de referència per a iniciatives ambientals integrals. La nostra variada oferta inclou xerrades, sessions de formació, esdeveniments i serveis de gestió orientats a promoure l'economia circular, el voluntariat i el coneixement ambiental. Atenent-nos a instituts, centres d'esbarjo i empreses, ens especialitzem en activitats de recollida de residus, fomentant la consciència ambiental a través d'iniciatives com la neteja de platges, rius i muntanyes. Participa en les nostres xerrades de sensibilització divulgativa que cobreixen temes com el canvi climàtic, l'economia circular, la gestió de residus, la contaminació, la moda sostenible i el reciclatge. Complementant aquestes xerrades, oferim tallers pràctics, incloent reciclatge, art i biomaterials, posant l'accent en un enfocament de fer-ho tu mateix (DIY). ​​

Comunitat

Benvinguts a la nostra comunitat verda, on cada membre té l'oportunitat de fer un impacte positiu en el medi ambient! Penseu-ho com un esforç col·lectiu, com un "Uber" ecològic, on tots contribuïm i tots ens beneficiem. La nostra plataforma és el teu lloc de referència per a la donació de materials o articles per a ser reciclats, recuperats o transformats. Apunta't a un contracte eco-ciutadà o eco-empresarial, i calcularem l'impacte positiu que estàs fent.

Col·laborem amb col·leccionistes individuals, com tu, i col·laborem amb empreses de producció, botigues, fabricants, administracions i petites empreses. Junts, podem evitar que milions d'articles de rebuig acabin en abocadors o incineradores.

Reptes

Uneix-te a la nostra comunitat ecològica a Clic Recycle i participa en els nostres reptes únics de gestió de residus! Som pioners en el reciclatge de materials naturals com el cabell humà, el suro i diverses fibres. Com a soci, pots contribuir a aquests reptes que adaptem tant a particulars com a empreses. Fes-nos saber quins materials vols reciclar, i crearem un repte personalitzat només per a tu. Reciclant amb nosaltres, no només estàs reduint els residus, sinó que a més afegeixes valor a les teves accions. Ens encarreguem del procés de classificació i certificació, assegurant que els materials trobin una nova vida en el nostre ecosistema. Ja sigui creant nous productes reciclats o treballant en biomaterials innovadors, junts podem tenir un impacte positiu. Fes clic a Matter per formar part d'aquest viatge sostenible!

Educació

Clic Recycle és el teu centre de referència per a iniciatives ambientals integrals. La nostra variada oferta inclou xerrades, sessions de formació, esdeveniments i serveis de gestió orientats a promoure l'economia circular, el voluntariat i el coneixement ambiental. Atenent-nos a instituts, centres d'esbarjo i empreses, ens especialitzem en activitats de recollida de residus, fomentant la consciència ambiental a través d'iniciatives com la neteja de platges, rius i muntanyes. Participa en les nostres xerrades de sensibilització divulgativa que cobreixen temes com el canvi climàtic, l'economia circular, la gestió de residus, la contaminació, la moda sostenible i el reciclatge.

Projectes de Sensibilització

Formació i voluntariat amb xerrades, esdeveniments i gestió per promoure l'economia circular per a instituts, centres d'esbarjo i empreses. Fem xerrades de sensibilització ambiental sobre el canvi climàtic, l'economia circular, la gestió de residus, la contaminació, la moda sostenible i el reciclatge entre altres coses. També organitzem activitats de sensibilització ambiental a la natura com la recollida de residus a platges, rius o muntanyes.