Crear Solucions Circulars

en Harmonia amb el nostre

Planeta

CLIC RECYCLE recicla i reutilitza els residus en solucions de disseny sostenibles, innovadores i circulars que descarbonizan i cuiden el planeta. Opta per indústries de bellesa sostenibles, ports sostenibles, agricultura regenerativa i moltes més aplicacions.

2,2 Milions de Kg

de cabell humà a tot el món es converteixen en residus, es cremen o acaban en abocadors

86%

de l'aigua està contaminada amb contaminants, microplàstics i altes emissions de carboni

70%

de la terra està pertorbada, la qual cosa provoca l'erosió del sòl i l'ús excessiu d'aigua, fertilitzants i plàstic


La nostra missió és promoure la sostenibilitat i protegir el medi ambient mitjançant la reutilització conscient dels residus. Creem solucions circulars que minimitzen els residus i l'impacte ecològic, aplanant el camí cap a un futur sense plàstics en diversos sectors.

Solucions Circulars, Productes i Serveis  

Explori els nostres productes tecnològicament avançats dissenyats per a abordar problemes i fer un seguiment dels resultats. Descobreixi les nostres solucions biogèniques per a la reutilització de residus, l'agricultura sostenible, la descontaminació de l'aigua i la gestió de recursos, destinades a minimitzar l'impacte mediambiental al mateix temps que promouen el creixement econòmic i la sostenibilitat!

CLIC RECYCLE

Perruqueries i Salons de Perruqueria

Elevi el seu saló de perruqueria amb el nostre programa digital de reciclatge de residus capil·lars de circuit tancat, que permet als perruquers amb consciència ecològica liderar el sector de la bellesa amb innovació, transparència i pràctiques sostenibles, atraient al seu saló a clients conscienciats amb el medi ambient.

Saber Més

CLIC SEA

Professionals Portuaris i Vaixells

Les nostres solucions de descontaminació marina aprofiten l´adsorció natural per eliminar sense esforç els hidrocarburs i els metalls pesants de l´aigua, oferint una alternativa sostenible als productes tradicionals a base de polipropilè i plàstic per al control de la contaminació marina.

Saber Més

CLIC LAND

Professionals de l'Agricultura i l'Agricultura Urbana

El mantel biodegradable que estalvia aigua redueix al mínim les emissions de CO2, conserva l'aigua, elimina la contaminació per plàstics i rejoveneix els terrenys de diverses indústries.

Saber Més

CLIC COMMUNITY & LAB

Educació comunitària i RSE

Organitzem tallers i activitats educatives sobre sostenibilitat, circularitat, reducció de residus i reutilització amb escoles, comunitats i empreses de RSC. 
Mitjançant l'organització de neteges de platges, instal·lacions artístiques i festivals, la missió de Clic Recycle és canviar els nostres hàbits de consum, modificar les cadenes de subministrament i reduir l'excés de residus i tot comença pel coneixement.


Contacti amb nosaltres per a més informació

CLIC ART

Art Upcycling

Transformant objectes rebutjats en obres d'art captivadores, el nostre servei d'upcycling és una celebració de la creativitat i la sostenibilitat. Cada peça explica una història única a mesura que donem nova vida a materials oblidats, convertint-los en art intencional. Connecteu-vos amb nosaltres per portar l'art amb un propòsit al seu espai, on cada peça captiva la vista mentre porta un profund missatge de consciència ambiental.

Saber Més

CLIC LOOP

Compromís Comunitari i Economia Circular

La comunitat d'intercanvi "Give and Get" i els esdeveniments pop up fomenten una comunitat on la gent pot donar lliurement el que ja no necessita i endur-se el que sí. Participant evites que els residus acabin als abocadors i fomentes la confiança i la col·laboració en la comunitat. Uneix-te a nosaltres en la lluita contra el canvi climàtic revolucionant els nostres hàbits de consum. Les teves accions compten: forma part de la solució amb CLIC LOOP. Posa't en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i comença avui mateix el teu viatge cap a un canvi positiu.

Contacti amb nosaltres per a més informació

Tecnologia i Ciència

Proporcionem productes especialitzats i avançats per abordar els problemes i fer un seguiment dels resultats. Tots els nostres productes estan provats i recolzats per la tecnologia i la ciència per garantir-ne l'eficàcia, la transparència i l'autenticitat. Amb una plataforma digital que ofereix anàlisi en temps real de limpacte econòmic i mediambiental, utilitzem la tecnologia per oferir proves científiques dels esforços sostenibles.

Un compromís continu pel benestar del nostre planeta

ECONOMIA CIRCULAR · ECONOMIA BLAVA · ECONOMIA VERDA

La nostra visió és ésser líders en sostenibilitat, actuant a nivell local i tenint un impacte global, establint l'estàndard per a les pràctiques empresarials responsables i la gestió mediambiental. Imaginem un futur en què els recursos s'utilitzin de manera eficient, els residus es transformin en recursos mitjançant les 9R de l'economia circular i les comunitats prosperin en harmonia amb el planeta.

Comunitat i Accions

Participació i Educació de la Comunitat - Canvi Climàtic - Infraestructura Ecològica - Contaminació per Plàstics - Protecció dels Oceans - Gestió de Residus - Conservació de l'Aigua - Solucions Alternatives

Junts podem marcar la diferència!

. El diseñador arquitectónico Tim Fu, perteneciente al estudio de arquitectura Zaha Hadid CODE de Londres, ha ideado una escultura monumental "inspirada por la feminidad y la valentía", que simula una cabeza con el pelo al viento. símbolo del cabello libre

El Clúster de la Bioenergía de Catalunya (CBC) celebra el próximo 18 de mayo en el Auditorio del Museo de la Ciencia CosmoCaixa, la I Noche de la Bioenergía: 'Bioenergía, motor de la transformación ecológica', una jornada que servirá para dar a conocer las tendencias y previsiones del sector, impulsar el networking entre todos los asistentes,...

Encantado de haber asistido ayer al #ExoBootcamp de #Sostenibilidad organizado por ACCIÓ y muchas gracias a la ponente, Corina Almagro Almagro, por compartir sus ideas sobre la innovación disruptiva. Fue una experiencia fantástica aprender sobre las últimas tecnologías que transforman diversas industrias, incluidas empresas emergentes y...

Uneix-te a la comunitat CLIC RECYCLE

Junts podem marcar la diferència! Descobriu com Clic Recycle s'alinea amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), el marc de referència per a un futur sostenible que aborda reptes globals com la pobresa, la desigualtat, el canvi climàtic i la degradació mediambiental. Uniu-vos per defensar el canvi en els patrons de consum, els futurs sostenibles i el reciclatge local. Junts, contribuïm a la inclusió de les comunitats, la igualtat de gènere, l'aigua neta, el consum responsable, l'acció pel clima i molt més, d'acord amb 11 dels objectius de desenvolupament sostenible. Transformem les diferències en oportunitats i creem un món millor per a tots!

Saber Més

Els nostres Companys

Contacti amb Nosaltres

Uniu-vos en un viatge transformador cap a un futur sostenible formant part de la nostra comunitat.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com