Circulaire Oplossingen Creëren in Harmonie met onze Planeet

CLIC RECYCLE recyclet en hergebruikt afval tot duurzame, innovatieve en circulaire ontwerpoplossingen die koolstofvrij zijn en zorg dragen voor de planeet. Kies voor duurzame schoonheidsindustrieën, duurzame havens, regeneratieve landbouw en vele andere toepassingen..

2,2 Miljoen Kg

menselijk haar wereldwijd wordt afval, verbrand of komt op stortplaatsen terecht

86%

van het water is vervuild met verontreinigingen, microplastics en hoge koolstofemissies

70%

van de grond, wat bodemerosie en overmatig gebruik van water, meststoffen en plastic veroorzaakt


Onze missie is om duurzaamheid te bevorderen en het milieu te beschermen door het bewuste hergebruik van afval. We creëren circulaire oplossingen die afval en de ecologische impact minimaliseren, en banen de weg naar een toekomst zonder plastic in diverse sectoren.

Circulaire Oplossingen, Producten en Diensten  

Ontdek onze technologisch geavanceerde producten die zijn ontworpen om problemen aan te pakken en resultaten te volgen. Ontdek onze biogene oplossingen voor hergebruik van afval, duurzame landbouw, waterzuivering en middelenbeheer, die bedoeld zijn om de milieu-impact te minimaliseren en tegelijkertijd economische groei en duurzaamheid te bevorderen!

CLIC RECYCLE

Kapsalons en Haarverzorgingssalons

Verhoog uw kapsalon met ons digitale programma voor gesloten kringloop recycling van haarafval, waarmee milieubewuste kappers de schoonheidssector leiden met innovatie, transparantie en duurzame praktijken, en milieubewuste klanten aantrekken naar uw salon.

Meer Weten

CLIC SEA

Havenprofessionals en Schepen

Onze oplossingen voor mariene ontsmetting maken gebruik van natuurlijke adsorptie om moeiteloos koolwaterstoffen en zware metalen uit het water te verwijderen, en bieden een duurzaam alternatief voor traditionele producten op basis van polypropyleen en plastic voor de bestrijding van mariene vervuiling.

Meer Weten

CLIC TERRA

Professionals in de Landbouw en Stedelijke Landbouw

De biologisch afbreekbare mulch die water bespaart, minimaliseert de CO2-uitstoot, behoudt water, elimineert plasticvervuiling en herstelt de grond in verschillende industrieën.

Meer Weten

CLIC COMMUNITY & LAB

Gemeenschapseducatie en MVO

We organiseren workshops en educatieve activiteiten over duurzaamheid, circulariteit, afvalreductie en hergebruik met scholen, gemeenschappen en MVO-bedrijven. Door het organiseren van strandopruimingen, kunstinstallaties en festivals is de missie van Clic Recycle om onze consumptiepatronen te veranderen, toeleveringsketens aan te passen en overtollig afval te verminderen. Alles begint met kennis.


Neem contact met ons op voor meer informatie

CLIC ART

Upcycling Kunst

Door weggegooide objecten te transformeren in betoverende kunstwerken, is onze upcycling-dienst een viering van creativiteit en duurzaamheid. Elk stuk vertelt een uniek verhaal terwijl we vergeten materialen nieuw leven inblazen en ze omzetten in opzettelijke kunst. Neem contact met ons op om kunst met een doel naar uw ruimte te brengen, waar elk stuk het oog boeit en tegelijkertijd een diepgaande boodschap van milieubewustzijn overbrengt.

Meer Weten

CLIC LOOP

Gemeenschapsbetrokkenheid en Circulaire Economie

De 'Give and Get'-ruilgemeenschap en pop-up evenementen bevorderen een gemeenschap waarin mensen vrij kunnen geven wat ze niet meer nodig hebben en nemen wat ze wel kunnen gebruiken. Door deel te nemen voorkom je dat afval op stortplaatsen belandt en bevorder je vertrouwen en samenwerking in de gemeenschap. Sluit je bij ons aan in de strijd tegen klimaatverandering door onze consumptiegewoonten te revolutioneren. Jouw acties doen ertoe: word onderdeel van de oplossing met CLIC LOOP. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin vandaag nog jouw reis naar positieve verandering.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Technologie en Wetenschap

Wij bieden gespecialiseerde en geavanceerde producten om problemen aan te pakken en resultaten bij te houden. Al onze producten zijn getest en ondersteund door technologie en wetenschap om hun effectiviteit, transparantie en authenticiteit te garanderen. Met een digitaal platform dat realtime analyses biedt van de economische en ecologische impact, gebruiken we technologie om wetenschappelijk bewijs te leveren van duurzame inspanningen.

Een voortdurende inzet voor het welzijn van onze planeet

CIRCULAIRE ECONOMIE · BLAUWE ECONOMIE · GROENE ECONOMIE

Onze visie is om leiders te zijn op het gebied van duurzaamheid, lokaal te handelen en een mondiale impact te hebben, en de norm te stellen voor verantwoorde bedrijfspraktijken en milieubeheer. Wij stellen ons een toekomst voor waarin hulpbronnen efficiënt worden gebruikt, afval wordt omgezet in hulpbronnen via de 9R's van de circulaire economie, en gemeenschappen gedijen in harmonie met de planeet.

Gemeenschap en Acties

Gemeenschapsbetrokkenheid en Onderwijs - Klimaatverandering - Groene Infrastructuur - Plasticvervuiling - Oceaanbescherming - Afvalbeheer - Waterbehoud - Alternatieve Oplossingen

Samen kunnen wij een verschil maken!

Ik ben vereerd dat ik het #foruminnovasbd 2024 Technologies and Innovation Forum op 19 juni 2024 heb mogen bijwonen, dat zich richtte op Groene Innovatie. Dit is een evenement dat de technologische overdracht en netwerken bevordert tussen bedrijven, ondernemers, enz., die zich toeleggen op het vinden van duurzame oplossingen.

. El diseñador arquitectónico Tim Fu, perteneciente al estudio de arquitectura Zaha Hadid CODE de Londres, ha ideado una escultura monumental "inspirada por la feminidad y la valentía", que simula una cabeza con el pelo al viento. símbolo del cabello libre

Op vrijdag 7 juni 2024 nam CLIC RECYCLE met trots deel aan een strandopruimingsevenement in de Espaimar Nautical Club in Badalona, ​​in samenwerking met enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het maken van een positieve impact op ons kustmilieu. Samen hebben we het strand uitgekamd om een ​​hele reeks zwerfvuil te verzamelen en te...

El Clúster de la Bioenergía de Catalunya (CBC) celebra el próximo 18 de mayo en el Auditorio del Museo de la Ciencia CosmoCaixa, la I Noche de la Bioenergía: 'Bioenergía, motor de la transformación ecológica', una jornada que servirá para dar a conocer las tendencias y previsiones del sector, impulsar el networking entre todos los asistentes,...

Sluit je aan bij de CLIC RECYCLE gemeenschap

Samen kunnen wij een verschil maken! Ontdek hoe Clic Recycle aansluit bij de Sustainable Development Goals (SDG's), het raamwerk voor een duurzame toekomst die mondiale uitdagingen zoals armoede, ongelijkheid, klimaatverandering en aantasting van het milieu aanpakt. Sluit je bij ons aan en pleit voor veranderende consumptiepatronen, een duurzame toekomst en lokale recycling. Samen dragen we bij aan inclusie in de gemeenschap, gendergelijkheid, schoon water, verantwoorde consumptie, klimaatactie en nog veel meer, in lijn met 11 van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Laten we verschillen omzetten in kansen en een betere wereld voor iedereen creëren!

Meer Weten

Onze Vrienden

Neem contact met ons op

Ga met ons mee op een transformerende reis naar een duurzame toekomst door deel uit te maken van onze gemeenschap.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com