Agricultura Regenerativa i Economia Verda

2024-04-29

Plàstic en Agricultura

A causa del canvi climàtic el 70% de la terra està alterada causant l'erosió del sòl, la necessitat d'utilitzar grans quantitats d'aigua, fertilitzants i plàstics per compensar. En l'agricultura, les pel·lícules d'encoixinat són una eina comuna per a la regulació de la temperatura, la conservació de la humitat i la supressió de les males herbes en l'agricultura. El polietilè de baixa densitat (PE) utilitzat habitualment en pel·lícules d'humus de plàstic, alhora que cost-efectiu i durador, és difícil de recuperar i no biodegradable. Aquest ús generalitzat de plàstics no biodegradables ha donat lloc a una contaminació ambiental significativa, microplàstics, erosió del sòl, reducció de la infiltració d'aigua i disminució de l'activitat microbiana. Hi ha un èmfasi econòmic i mediambiental en la necessitat d'alternatives sostenibles en l'agricultura per a abordar aquestes qüestions urgents.

Agricultura Regenerativa

L'agricultura regenerativa és un terme per a l'agricultura holística i les pràctiques de pasturatge animal que restauren la biodiversitat en sòls degradats, reconstrueixen la matèria orgànica natural en el sòl, milloren el cicle de l'aigua i, a través de la fotosíntesi, treuen carboni de l'atmosfera al sòl on s'emmagatzema. La base de l'agricultura regenerativa és una filosofia de gestió de la terra que implica millorar la salut del sòl alhora que es construeix la densitat de nutrients i la resiliència dels cultius. Això es pot aconseguir reemplaçant els productes de plàstic existents en l'agricultura per alternatives orgàniques i veganes.

Alternatives Sostenibles

Els mulches biodegradables vegans en agricultura ofereixen una alternativa ambientalment sostenible però eficient als mulches convencionals de polietilè (PE). Elaborats a partir de materials de base vegetal, contribueixen a un entorn més saludable, descomponent-se de manera natural amb el temps, minimitzant els residus plàstics i reduint la dependència dels combustibles fòssils. Millora la salut del sòl, ja que els mulches enriqueixen el sòl amb matèria orgànica, potenciant l'estructura i la fertilitat alhora que elimina els residus de plàstic després de la collita que ajuda a prevenir l'erosió del sòl i suporta un ecosistema agrícola més sostenible.

A més, l'ús de recursos renovables en mulches biodegradables vegans s'alinea amb els principis d'una economia circular, oferint als usuaris una solució que no només aborda les preocupacions ambientals, sinó que també s'alinea amb la creixent demanda de pràctiques agrícoles ecològiques.

MULCH BIODEGRADABLE VEGÀ

CLIC LAND ofereix un Vegan Biodegradable Mulch per a agricultura regenerativa, vinyes, jardins i diverses aplicacions per a l'arquitectura i el disseny. Ofereix importants beneficis de reduir les emissions de CO2 i el consum d'aigua, millorar la utilització de recursos i restaurar el sòl en diverses indústries. És completament vegana i biodegradable i està disponible en múltiples dimensions per adaptar-se a diverses aplicacions i necessitats. Una alternativa per eliminar l'ús de mulches de plàstic de múltiples indústries. Incrustat amb un sistema de sensors que recull dades essencials d'ús de l'aigua, qualitat del sòl i una plataforma digital per al seguiment de les dades.

Transformem el malbaratament capil·lar a través del nostre programa dedicat de reciclatge en circuit tancat en una estora d'humus biodegradable a través d'un procés industrial específic i una fórmula única.