Per una economia verda CLIC LAND

Revolucioneu l'agricultura amb les nostres solucions sostenibles per combatre la contaminació plàstica. Amb el canvi climàtic alterant el 70% de la terra, l'agricultura convencional depèn en gran mesura de plàstics no biodegradables, fet que condueix a la contaminació ambiental, la pèrdua d'aigua i l'erosió del sòl. Els nostres adobs vegans biodegradables ofereixen una alternativa verda elaborada a partir de materials vegetals que es degraden de manera natural, enriquint la salut del sòl i fomentant un ecosistema agrícola sostenible. Digueu adéu als residus de plàstic i saludeu una economia circular amb els nostres adobs ecològics, satisfent la demanda de pràctiques agrícoles ecològiques.

Abonament Vegà Biodegradable

Estalviï aigua i restauri el sòl amb un producte orgànic natural per a l'agricultura regenerativa, vinyes, jardins i diverses aplicacions per a l'arquitectura i el disseny. Transformem els residus dels cabells a través del nostre programa de reciclatge de circuit tancat dedicat a una estora de mantel biodegradable a través d'un procés industrial específic i una fórmula única.

Els nostres productes són una alternativa biodegradable orgànica per eliminar l'ús de productes plàstics de múltiples indústries que ofereixen importants beneficis econòmics i ambientals de reduir les emissions de CO2 i el consum d'aigua i millorar la utilització dels recursos a diverses indústries.


Contáctenos para una solución personalizada que se adapte a sus necesidades o compre aquí.

Abonament Vegà Biodegradable

Per a testos, jardins i plantes en dimensions personalitzades. Ofereix beneficis significatius de reducció d'emissions de CO2, manté la humitat del terra, estalvia aigua i restaura el terra. És completament vegà i biodegradable i està disponible en múltiples dimensions per adaptar-se a diverses aplicacions i necessitats. Una alternativa per eliminar lús de mantel de plàstic de múltiples indústries.

Transformem els residus dels cabells a través del nostre programa de reciclatge de circuit tancat dedicat a una estora de mantel biodegradable a través d'un procés industrial específic i una fórmula única.


Olla de Mantel Biodegradable Vegana

Disponible en múltiples dimensions per adaptar-se a diverses aplicacions i necessitats.

Per a testos, jardins i plantes en dimensions personalitzades. Ofereix beneficis significatius de reduir les emissions de CO2, manté la humitat del sòl, estalvia aigua i restaura el sòl. És una alternativa completament vegana i biodegradable per eliminar l'ús de mantel de plàstic de múltiples indústries.

Transformem els residus dels cabells a través del nostre programa de reciclatge de circuit tancat dedicat a una estora de mantel biodegradable a través d'un procés industrial específic i una fórmula única.


Comprar Aquí

Fibra Natural per a Múltiples Aplicacions

Disponible en múltiples dimensions per adaptar-se a diverses aplicacions i necessitats.

A través d'una fórmula innovadora també té propietats tèrmiques i absorcions que són beneficioses per a l'arquitectura, el disseny i els interiors. És una alternativa orgànica, completament vegana i biodegradable per eliminar lús de productes plàstics de múltiples indústries.

Si esteu buscant un producte orgànic i sostenible per a la vostra indústria, contacteu-nos perquè us puguem proporcionar una solució personalitzada que s'adapti a les vostres necessitats!


Contacti'ns per a una solució personalitzada que s'adapti a les seves necessitats o compri aquí.

Mesureu el vostre impacte amb anàlisi en temps real

Els productes es proven a fons a l'agricultura per garantir l'eficiència i la qualitat. Amb els sistemes de sensors integrats que recopilen dades essencials sobre l'ús de l'aigua, la qualitat del sòl i una plataforma digital per fer un seguiment de les dades, podeu fer fàcilment un seguiment del consum, l'eficiència i l'impacte ambiental.

Contacti amb Nosaltres

Uniu-vos en un viatge transformador cap a un futur sostenible formant part de la nostra comunitat.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com