Economia Circular

2024-04-29

L'economia circular és un sistema on els materials mai es converteixen en residus i la natura es regenera. En una economia circular, els productes i materials es mantenen en circulació a través de processos com el manteniment, la reutilització, la rehabilitació, la remanufactura, el reciclatge i el compostatge.

L'economia circular aborda el canvi climàtic i altres reptes globals, com la pèrdua de biodiversitat, els residus i la contaminació, dissociant l'activitat econòmica del consum de recursos finits. En la nostra economia actual, agafem materials de la Terra, fabriquem productes d'ells i, finalment, els llancem com a residus: el procés és lineal. En una economia circular, per contra, deixem de produir residus en primer lloc.

La missió de Clic Recycle és fomentar una economia circular sostenible i pròspera on els materials mai es converteixin en residus i la natura es regeneri. El nostre compromís gira al voltant d'implementar solucions innovadores que prioritzin la conservació del medi ambient alhora que aprofitin l'ampli potencial d'un recurs regeneratiu valuós i abundantment disponible: el cabell humà. A través de pràctiques responsables de reutilització de residus transformades en solucions ecològiques ecològiques, pretenem minimitzar els residus i la petjada ecològica on aquests productes poden contribuir a eliminar l'ús de plàstic en moltes indústries.×