Solucions, Productes i Serveis

CLIC RECYCLE recicla i reutilitza residus en solucions de disseny sostenibles, innovadores i circulars que descarbonitzen i cuiden el planeta. Exploreu les nostres solucions biogèniques per a la reutilització de residus, indústries de bellesa sostenibles, ports sostenibles, descontaminació de l'aigua i agricultura regenerativa. Totes dissenyades per minimitzar l'impacte mediambiental alhora que promouen el creixement econòmic i la sostenibilitat.

Servei de Reciclatge de Residus Capil·lars

Milloreu el vostre saló amb el nostre programa digital de reciclatge de residus capil·lars de circuit tancat, que permet als perruquers conscienciats amb el medi ambient liderar el sector de la bellesa amb innovació, transparència i pràctiques sostenibles, atraient el vostre saló a clients conscienciats amb el medi ambient.

Saber Més

Mantel Biodegradable Vegà

Estalviï aigua i restauri el sòl amb un producte orgànic natural per a l'agricultura regenerativa, vinyes, jardins i diverses aplicacions per a l'arquitectura i el disseny. Transformem els residus capil·lars a través del nostre dedicat programa de reciclatge de circuit tancat en una estora de mantel biodegradable amb el nostre procés industrial específic i la nostra fórmula única.

Saber Més

Mantel Biodegradable Vegà per a Testos

Hem dissenyat un mantel biodegradable vegà per a testos i jardins. Ofereix importants beneficis de reducció d'emissions de CO2, manté la humitat del terra, estalvia aigua i restaura el terra.

Saber Més

Tapet de fibra biodegradable vegà per a múltiples aplicacions

Aquest mantel vegà biodegradable està dissenyat per a diverses aplicacions en arquitectura i disseny. Ofereix beneficis importants en reduir les emissions de CO2 i el consum d'aigua, millorant la utilització dels recursos. És completament vegà i està disponible en múltiples dimensions per adaptar-se a diverses aplicacions i necessitats. Aquest producte és una alternativa per eliminar lús de plàstic de múltiples indústries.

Saber Més

Olla de Mantel Biodegradable Vegà

Disponible en múltiples dimensions per adaptar-se a diverses aplicacions i necessitats.

Dissenyat per a testos, jardins i plantacions de qualsevol tipus en dimensions personalitzades, transformem les deixalles de cabell a través del nostre programa exclusiu de reciclatge de circuit tancat en una estora de mantel biodegradable a través d'un procés industrial específic i una fórmula única. Ofereix importants beneficis en reduir les emissions de CO2, manté la humitat del sòl, estalvia aigua i restaura el sòl. És completament vegà i biodegradable, i una alternativa per eliminar l'ús de mantels plàstics de múltiples indústries.

Saber Més

Barreres de Descontaminaciódel Mar

Aquests productes són solucions descontaminants de disseny ecològic que adsorbeixen i eliminen de forma natural els hidrocarburs i metalls pesants de l'aigua. Com a proposta marítima ecològica per al control de la contaminació del mar, suposa una alternativa als actuals productes fabricats en polipropilè i plàstic.

Saber Més

Filtres de Descontaminació per a Embarcacions

Filtres de descontaminació fabricats amb materials orgànics que absorbeixen i eliminen els hidrocarburs del celler de la seva embarcació. Una alternativa ecològica orgànica que pot eliminar lús de polipropilè i plàstic, que sutilitzen en els productes existents. Disponible en diverses mides.

Saber Més

Art Upcycling

Transformant objectes rebutjats en obres d'art captivadores, el nostre servei d'upcycling és una celebració de la creativitat i la sostenibilitat. Cada peça explica una història única a mesura que donem nova vida a materials oblidats, convertint-los en art intencional.

Connecteu-vos amb nosaltres per portar l'art amb un propòsit al seu espai, on cada peça captiva la vista alhora que transmet un profund missatge de consciència mediambiental.

Saber Més

Residus de Suro

El suro natural, amb la seva naturalesa renovable i reciclable, ocupa un lloc central a la nostra missió per la sostenibilitat. Des de l'aïllament fins als articles de disseny, el reciclatge del suro té repercussions de gran abast i podeu formar-ne part. Tant si ets un particular com una empresa, tria entre els nostres diversos programes i uneix-te al repte de reciclar els teus suros. Convertim junts el suro reciclat en un símbol de canvi positiu.

Contacti amb nosaltres per a més informació

Desafiaments

La nostra plataforma facilita el reciclatge integral de residus, abastant una gran varietat de materials. Utilitzem Reptes per categoritzar els articles i fomentar la participació dels usuaris. En completar els reptes, els usuaris accedeixen a la participació del sector, contribuint a pràctiques sostenibles i promovent el canvi.

Saber Més

Comunitat i Educació

Organitzem tallers i activitats educatives sobre sostenibilitat, circularitat, reducció de residus i reutilització amb escoles, comunitats i empreses de RSC.

Mitjançant l'organització de neteges de platges, instal·lacions artístiques i festivals, la missió de Clic Recycle és canviar els nostres hàbits de consum, modificar les cadenes de subministrament i reduir l'excés de residus i tot comença pel coneixement.

Contacti amb nosaltres per a més informació

CLIC LOOP

La comunitat d'intercanvi "Give and Get" i els esdeveniments pop up fomenten una comunitat on la gent pot donar lliurement el que ja no necessita i endur-se el que sí. Participant evites que els residus acabin als abocadors i fomentes la confiança i la col·laboració en la comunitat. Uneix-te a nosaltres en la lluita contra el canvi climàtic revolucionant els nostres hàbits de consum. Les teves accions compten: forma part de la solució amb CLIC LOOP. Posa't en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i comença avui mateix el teu viatge cap a un canvi positiu.

Contacti amb nosaltres per a més informació

Contacti amb Nosaltres

Uniu-vos en un viatge transformador cap a un futur sostenible formant part de la nostra comunitat.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com