Hairstylists for the future by 

L´Oréal

Clic Recycle té l'honor de ser el gestor local de residus de cabell per a L'Oréal España, Portugal i així ajudar les perruqueries a entrar en nou programa de sostenibilitat anomenat Hairstylist for the Future, l'objectiu del qual és reduir l'impacte mediambiental de manera progressiva fins al 2030.

Després d'aquest acord amb la Divisió de Productes Professionals; L'Oréal Professionel, Kérastase, Redken i Shu Uemura art of Hair, intensifiquen la seva acció amb Hairstylists for the Future.

Igual que està fent el Clic Recycle amb altres salons que van néixer amb l'ADN de sostenibilitat, ajudarem els salons que treballen aquestes marques a aprofundir en les seves accions de sostenibilitat acompanyant-los en el procés de conèixer i millorar les pràctiques quotidianes que contribueixen a reduir els impactes ambientals.

L'objectiu que tenim és mostrar a tots els perruquers com aquestes accions són capaces de canviar l'experiència del client i el posicionament dels salons, però sobretot a millorar els compromisos de sostenibilitat per al nostre planeta i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

El programa Hairstylists For The Future està dedicat a donar suport a tots els salons i estilistes en el camí cap a la sostenibilitat.

Ofereixen formacions, recursos útils i solucions sostenibles per als residus, els ODS i el càlcul de la petjada de carboni, igual que per estalviar el consum d'aigua.

Aquest programa ajudarà a generar consciència i confiança, perquè els professionals dels cabells a Espanya i Portugal puguin realitzar canvis sostenibles dins dels seus salons, alhora que canvien la visió dels seus clients creant de tal manera una comunitat conscienciada amb el nostre planeta i el medi ambient.

Si vols saber més sobre aquest programa i ets client de L´Oréal, no dubtis a registrar-te per obtenir més informació.


hairstylists for the future by l'oreal reciclaje pelo hair recycling economía circular clic recycling
hairstylists for the future by l'oreal reciclaje pelo hair recycling economía circular clic recycling