Indústries de Bellesa Sostenible

En reciclar els residus de cabell dels seus salons, podem eliminar tones de residus dels abocadors i reduir significativament les emissions de CO2 alhora que incorporem la sostenibilitat a les operacions i el màrqueting del seu saló. Com a resultat, pot tenir un impacte positiu en el medi ambient alhora que atrau una clientela més gran que valora les pràctiques ecològiques.

Som aquí per donar suport als perruquers i salons en el seu camí cap a la sostenibilitat i la millora de les activitats diàries que contribueixen a pràctiques sostenibles i ecològiques.

Servei de reciclatge en circuit tancat

Som el primer programa de reciclatge de residus de cabell a Espanya que ofereix solucions concretes per reciclar residus de cabell – salons de suport en la transició a pràctiques sostenibles.

Amb el nostre programa de reciclatge per subscripció, és fàcil reciclar els residus de cabell del saló. En entrar al programa participes en pràctiques sostenibles per desfer-te dels residus dels teus salons i saber que s'utilitza èticament en solucions circulars que tenen cura del medi ambient.

Contacti amb nosaltres per a més informació

Invertir en futurs sostenibles

Eleveu l'impacte del vostre saló adoptant la sostenibilitat amb les nostres solucions integrals. La nostra capacitació, recursos i pràctiques ecològiques permeten combatre el canvi climàtic i millorar la reputació del seu saló. Satisfer la creixent demanda de serveis respectuosos amb el medi ambient i atraure clientela conscient del medi ambient. A més, amb una iniciativa de Green Fee, pot contribuir sense esforç a un món més net.

Servei de Subscripció a Aplicacions Mòbils

Un programa de reciclatge digital de residus capil·lars.


Descarregar l'aplicació mòbil, disponible a iOS i Android i registrar-se per formar part de la comunitat de reciclatge! Manté fàcilment tota la informació d'usuari en un sol lloc i inclou anàlisis d'impacte en temps real dels usuaris, com ara el total de residus de cabell previnguts, estalvi d'aigua, tarifes d'eliminació de residus, reducció d'emissions de CO2 i esdeveniments i notícies. Vegeu com el saló pot fer una diferència!

Descarregar i Registrar

Com Funciona

Com funciona el nostre Reciclatge de Cabell a Circuit Tancat

1. Registra't al servei de reciclatge circular de residus. (També està disponible com a aplicació en Android i iOS.)

2. Rebeu el vostre kit de recollida de residus CLIC RECYCLE amb el nostre segell per mostrar el vostre compromís amb el moviment verd i, a continuació, comenceu a recollir els vostres residus de perruqueria!

3. Descarregueu la nostra aplicació per tenir tota la vostra informació, serveis i anàlisi d'impacte en un sol lloc, cosa que facilita veure la quantitat de residus de cabell que el vostre saló ha estalviat en abocadors, així com l'ús d'aigua i electricitat i els estalvis . Rep notícies i educació directament a l'aplicació compartida dins de la comunitat del Clic Recycle.

4. Quan totes les bosses de residus estan plenes, són recollides per CLIC RECYCLE.

5. A través de la subscripció preferida, noves bosses de recollida de residus es lliuren al saló perquè pugui continuar reciclant.

Per què CLIC RECYCLE

La missió de Clic Recycle és fomentar una economia circular sostenible i pròspera on els materials mai no es converteixin en residus i la naturalesa es regeneri. El nostre compromís gira al voltant de la implementació de solucions innovadores que prioritzin la conservació del medi ambient, alhora que aprofiten el vast potencial d'un recurs regeneratiu valuós i abundantment disponible – el cabell humà.

Residus de Cabell

El nostre planeta acull un recurs exponencial de 8.100 milions de persones. Cada any, 2.200 milions de quilograms de deixalles de cabell es generen a nivell mundial a partir de salons de bellesa i acaben en abocadors o es cremen, causant danys significatius al nostre medi ambient.

Quan les deixalles dels cabells humans s'eliminen en bosses de plàstic i acaben en abocadors, es produeix metà, un poderós gas d'efecte hivernacle que s'allibera a l'atmosfera. Quan es cremen les deixalles dels cabells humans també allibera gasos extremadament tòxics que empitjoren la qualitat de l'aire. A més, les deixalles dels cabells poden obstruir els drenatges i les vies fluvials, afectant la nostra salut.

Reciclatge de Residus de Cabell

Els cabells humans es poden reciclar i convertir en nous productes amb molts usos, però requereixen que els cabells s'elimini de manera responsable per mitigar els riscos ambientals.

A través del nostre servei de reciclatge i sistema de gestió de residus, els residus dels cabells es processen en nous productes per minimitzar l'impacte negatiu al medi ambient.

Economia Circular, Sistemes de Circuit Tancat i Reciclatge de Clic

L'economia circular és un sistema on els materials mai no es converteixen en residus i la natura es regenera. En una economia circular, els productes i materials es mantenen en circulació a través de processos com ara el manteniment, la reutilització, la renovació, la refabricació, el reciclatge i el compostatge.

L'economia circular aborda el canvi climàtic i altres desafiaments globals com ara la pèrdua de biodiversitat, les deixalles i la contaminació, dissociant l'activitat econòmica del consum de recursos finits. En la nostra economia actual, prenem materials de la Terra, en fem productes i, finalment, els rebutgem com a residus, un procés que continua sent lineal. En una economia circular, per contra, evitem que els residus es produeixin en primer lloc reutilitzant els recursos que ja hi ha.

Clic Recycle treballa amb una força transformadora en la cura dels cabells, remodelant la indústria a través de la innovació, l'educació i la sostenibilitat. La nostra missió és minimitzar l'impacte negatiu en el medi ambient mitjançant la reutilització dels residus del cabell i el disseny en un sistema circular amb productes que beneficien el medi ambient. Aquests productes netejaran i estalviaran recursos d'aigua i restauraran el terra per a l'agricultura regenerativa i l'aigua saludable.

Com pot afectar la teva perruqueria?

Els estudis mostren que els clients són cada cop més conscients del medi ambient i es preocupen per l'impacte negatiu que els residus tenen al medi ambient. Això es reflecteix als consumidors que estan disposats a pagar més per serveis sostenibles.

En incorporar la sostenibilitat a les operacions i el màrqueting del seu saló, vostè està tenint un impacte positiu en el medi ambient mentre atrau una clientela més gran que valora les pràctiques ecològiques.

Què és un Green Fee?

Un Green Feeés un càrrec addicional opcional d'1-2€ que es cobra als clients que poden cobrir les solucions de reciclatge de residus de cabell produïts al saló. Juntament amb el nostre segell, pot mostrar als clients que el seu saló està contribuint a una pràctica sostenible, satisfent els clients existents i guanyant-ne de nous.

El negoci es beneficiarà per al saló i els clients, per proporcionar pràctiques sostenibles i un món més verd i net.