La història de CLIC RECYCLE

Clic Recycle va néixer del desig de deixar un món més net als nostres fills, evitar que els abocadors es desbordin, aprendre noves maneres de consumir i cuidar el nostre planeta, l'únic que tenim. Som una comunitat amb la missió de crear un món sense residus amb solucions circulars que netegin i salvin els recursos hídrics i restaurin la terra.

Proposem un futur cap a un món de zero residus mitjançant el concepte de reviure i reutilitzar, combinat amb innovadors processos de reciclatge per prolongar la vida útil dels productes i reduir les conseqüències mediambientals i socials derivades de l'acumulació de residus. Treballem amb materials nous i naturals en harmonia amb el planeta per eliminar lús de plàstics i la contaminació.

La nostra missió és crear un món sense residus modificant les cadenes de subministrament i optimitzant la utilització per transformar els residus en productes i solucions circulars que tinguin un impacte positiu al planeta. La nostra missió consisteix a aprofitar el potencial dels residus capil·lars humans i altres materials com a recurs regeneratiu en tota una gamma d'aplicacions de disseny circular per a àmbits com la conservació del medi marí, l'agricultura regenerativa i els productes de disseny, amb l'objectiu d'optimitzar la utilització dels residus i reduir-ne l'empremta mediambiental.

La nostra visió és ser líder mundial en sostenibilitat, establint l'estàndard per a les pràctiques empresarials responsables i la gestió mediambiental. Imaginem un futur en què els recursos s'utilitzin de manera eficient, els residus es redueixin al mínim mitjançant el reciclatge i la reutilització, i les comunitats prosperin en harmonia amb el planeta.

Valorem el compromís amb les pràctiques empresarials sostenibles, reduint la petjada de carboni, adoptant fonts d'energia renovables i oferint solucions basades en la tecnologia, la ciència i la natura.

Accions

Produir Millor, Consumir Millor, Reutilitzar Millor, Reciclar Millor

Oferim solucions que fan avançar la societat cap al reconeixement i la creació d'una vida sostenible, permetent estar orgullosos del passat i tenir esperança en el futur. Més enllà de la plataforma, treballem amb escoles, botigues, indústries, hotels i organitzacions per oferir solucions destinades a reduir la generació de residus.

Clic Loop

Benvingut a la nostra comunitat verda, on cada membre pot influir positivament al medi ambient. Penseu en això com un esforç col·lectiu, en què tots contribuïm i tots ens beneficiem. La nostra plataforma és el teu lloc de referència per donar materials i objectes que es reciclaran, recuperaran o transformaran. Inscriu-te com a eco-ciutadà o eco-empresa i calcularem l'impacte positiu que estàs generant. Col·laborem amb recol·lectors individuals, com tu, i ens associem amb productores, botigues, fabricants, administracions i petites empreses. Junts, podem evitar que milions de residus acabin a abocadors o incineradores. Uneix-te a nosaltres per crear un futur sostenible i gratificant!

Clic Educació Comunitària

Explora les nostres xerrades i sessions de formació amb serveis d'esdeveniments i gestió on ens centrem a promoure l'economia circular, el voluntariat i la difusió de coneixements mediambientals. Adaptats a instituts, centres recreatius i empreses, la nostra experiència rau en activitats de recollida de residus i iniciatives com neteges de platges, rius i muntanyes.

Desafiaments

Participi en reptes ecològics per reciclar materials naturals com pèl humà, suro i fibres. Adaptats a particulars i empreses, els nostres reptes us permeten reciclar els materials escollits amb un toc personalitzat. Ens encarreguem de la classificació i la certificació per garantir una nova vida als materials al nostre ecosistema. Uniu-vos per crear productes reciclats i biomaterials innovadors que tinguin un impacte positiu. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per formar part d´aquest viatge sostenible.

Clic Projectes de Sensibilització de Laboratori

A més de xerrades, oferim tallers pràctics de bricolatge sobre reciclatge, art i biomaterials. La nostra missió se centra a promoure l'educació ambiental, fomentar la participació intergeneracional i sensibilitzar a una escala tridimensional: coneixement, prevenció i participació.

Els nostres reptes i la nostra comunitat responen a 11 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible

Junts podem marcar la diferència! Descobriu com Clic Recycle s'alinea amb els Sustainable Development Goals (SDGs) - el marc de referència per a un futur sostenible que aborda reptes globals com la pobresa, la desigualtat, el canvi climàtic i la degradació mediambiental. Uniu-vos per defensar el canvi en els patrons de consum, els futurs sostenibles i el reciclatge local. Junts, contribuïm a la inclusió de les comunitats, la igualtat de gènere, l'aigua neta, el consum responsable, l'acció pel clima i molt més, d'acord amb 11 dels objectius de desenvolupament sostenible. Transformem les diferències en oportunitats i creem un món millor per a tots!

Contacti amb Nosaltres

Uniu-vos en un viatge transformador cap a un futur sostenible formant part de la nostra comunitat.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com