Consulta les nostres publicacions al blog!

CLIC RECYCLE es dedica a educar la comunitat per millorar els esforços de sostenibilitat i donar suport a les economies blava, verda i circular. La nostra missió va més enllà del reciclatge; el nostre objectiu és apoderar a les persones amb el coneixement i les eines que necessiten per prendre decisions impactants i amb consciència ambiental. Explora les nostres publicacions al blog per conèixer més sobre la importància de la sostenibilitat i com pots contribuir a un futur més sostenible i equitatiu.

La nostra plataforma facilita el reciclatge integral de residus, englobant una varietat de materials. Utilitzant reptes innovadors, no només categoritzem aquests elements, sinó que també comprometem i eduquem els usuaris sobre la importància de les pràctiques sostenibles. Explora la pàgina Reptes de la nostra plataforma per veure com pots participar en aquest apassionant viatge cap a un futur més sostenible.

A CLIC RECYCLE creiem que el veritable progrés en sostenibilitat prové de la col·laboració i l'esforç col·lectiu. Estem encantats d'associar-nos amb una àmplia gamma d'iniciatives de sostenibilitat, emprenedors i empreses dedicades a la gestió mediambiental. Llegeix les nostres publicacions al blog per descobrir com ens relacionem amb altres empreses per generar innovació en les economies verda, blava i circular.

Esdeveniments Recents

El divendres 7 de juny de 2024, CLIC RECYCLE va participar amb orgull en un acte de neteja de platges al Club Nàutic Espaimar de Badalona, ​​col·laborant amb voluntaris entusiastes dedicats a tenir un impacte positiu en el nostre entorn costaner. Junts, vam pentinar la platja per recollir i classificar una gran varietat de deixalles, com ara...

Participació i Accions Comunitàries

Canvi Climàtic - Protecció dels Oceans - Ús Equitatiu del Sòl - Contaminació per Plàstics - Gestió de Residus - Solucions Alternatives

Solucions sostenibles per a un planeta sostenible

Junts podem marcar la diferència!

ECONOMIA CIRCULAR

Clic Recycle va néixer el 2020 amb la missió de recuperar el planeta per a les generacions futures. Des del principi hem treballat amb els valors fonamentals de la sostenibilitat i la circularitat per reduir els residus. Amb la filosofia central de l'ecodisseny que repara els danys al medi ambient, la societat i l'economia. Adoptem pràctiques sostenibles que conserven els recursos naturals, protegeixen la biodiversitat i mitiguen el canvi climàtic.

APROFITAMENT DE RESIDUS

Convertim els residus en productes circulars de disseny ecològic posant èmfasi en la sostenibilitat en totes les fases del cicle de vida dels productes, creant un equilibri entre el desenvolupament econòmic i la preservació del medi ambient.

El nostre programa de reciclatge ofereix solucions ecològiques a mida per a múltiples indústries que equilibren el desenvolupament econòmic i la preservació del medi ambient.

EDUCACIÓ I COMUNITAT

Organitzem tallers i activitats educatives sobre sostenibilitat, circularitat, reducció de residus i reutilització amb escoles, comunitats i empreses de RSC.

Mitjançant l'organització de neteges de platges, instal·lacions artístiques i festivals, la missió de Clic Recycle és canviar els nostres hàbits de consum, modificar les cadenes de subministrament i reduir l'excés de residus amb la difusió del coneixement.

Contacti amb Nosaltres

Uniu-vos en un viatge transformador cap a un futur sostenible formant part de la nostra comunitat.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com