CLIC Barreres de Descontaminació Marina

Productes ecològics orgànics que absorbeixen de manera natural hidrocarburs i metalls pesants en ports i vaixells.

Les nostres solucions de descontaminació marina són un desenvolupament de tecnologies ecològiques per garantir la salut a llarg termini dels ecosistemes marins per a ports i embarcacions. A través del nostre sistema de gestió de residus recollim residus de cabell humà, un abundant recurs regeneratiu amb qualitats naturals d'absorció, i el transformem en solucions de disseny ecològic. Els nostres productes equilibren el creixement econòmic amb la sostenibilitat ambiental i recolzen el paper vital que tenen els oceans a la vida a la Terra.

Barreres i Filtres de Descontaminació Biogènica

Un sistema de barreres de descontaminació modular i filtres fets de materials orgànics que absorbeixen i eliminen de manera natural hidrocarburs i metalls pesants del mar tant per a ports petits com grans.

Una alternativa ecològica que pot eliminar lús de polipropilè en productes existents. Aquests productes estan integrats amb un sistema de sensors que recopila i rastreja dades essencials sobre la qualitat de laigua i els mostra en una plataforma digital amb anàlisi dimpacte econòmic i ambiental. Les solucions modulars estan disponibles en una varietat de mides i possibilitats personalitzades.


Contacti'ns per a una solució personalitzada que s'adapti a les seves necessitats o compri aquí

Filtre de Descontaminació Biogènica

Per a vaixells i embarcacions


Un filtre de descontaminació fet de materials orgànics que absorbeix i elimina de manera natural els hidrocarburs del celler del seu vaixell. Una alternativa ecològica que pot eliminar lús de polipropilè en productes existents.

Disponible en una varietat de mides i formes personalitzades per satisfer les vostres necessitats.


Contacti'ns per a una solució personalitzada que s'adapti a les seves necessitats o compri aquí

Amb eines per mesurar i comunicar-ne l'impacte

Tots els productes són provats i recolzats per la tecnologia i la ciència per garantir l'eficiència, la transparència i l'autenticitat, mitjançant una plataforma digital que ofereix anàlisis en temps real de l'impacte econòmic i ambiental.

Lluita contra la Contaminació Marina

Els nostres productes ofereixen una solució vital per combatre la contaminació marina, una crisi mundial urgent. Amb el 86% de l'aigua contaminada per activitats artificials, incloent-hi contaminants, residus sòlids, microplàstics i emissions de carboni, les nostres solucions ecològiques aborden aquest problema urgent de cara. La contaminació plàstica contribueix significativament a la degradació dels oceans, amenaça la vida marina, la seguretat alimentària i les economies costaneres. En reduir el consum de plàstic i promoure alternatives sostenibles, salvaguardem la salut dels nostres oceans. A més, els nostres productes aborden la contaminació per hidrocarburs i metalls pesants, protegint els ecosistemes marins d'efectes devastadors com a vessaments de petroli i escorrenties industrials. Uniu-vos per preservar la biodiversitat i la salut dels nostres oceans amb les nostres solucions innovadores.

Contacti amb Nosaltres

Uniu-vos en un viatge transformador cap a un futur sostenible formant part de la nostra comunitat.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com