2 Discos de Mantel Vegà - 20 cm

Els discs de mantel es refereixen a un mètode d'aplicar mantel en forma de disc circular al voltant de plantes o arbres. El propòsit principal de l'encoixinat en els discos és proporcionar diversos beneficis a les plantes i el sòl circumdant, incloent:

  • Retenció d'humitat: El mantel ajuda a retenir la humitat a terra en reduir l'evaporació, fet que és especialment beneficiós durant les condicions climàtiques càlides i seques.
  • Supressió de males herbes: Una capa de mantel actua com una barrera que suprimeix el creixement de males herbes en bloquejar la llum solar i evitar que les llavors de males herbes germinin.
  • Regulació de la temperatura: El mantel aïlla el terra, ajudant a regular la temperatura del terra mantenint-lo més fresc a l'estiu i més càlid a l'hivern.
  • Control de l'erosió del sòl: El mantel ajuda a prevenir l'erosió del sòl en reduir l'impacte de les gotes de pluja i alentir l'escorrentia d'aigua.
  • Enriquiment de nutrients: Els mantels orgànics es descomponen gradualment amb el temps, afegint matèria orgànica al sòl i enriquint-lo amb nutrients essencials.
  • Estructura millorada del sòl: El mantel fomenta el desenvolupament d'una estructura del sòl saludable en promoure l'activitat microbiana i l'activitat dels cucs.

L'encoixinat als discos és una tècnica pràctica i eficaç de paisatgisme que promou la salut de les plantes, conserva l'aigua i millora l'atractiu estètic dels llits de jardí i els paisatges.

4,00 €
costos d'enviament exclosos