Oplossingen, Producten en Diensten

CLIC RECYCLE recycleert en hergebruikt afval in duurzame, innovatieve en circulaire ontwerpoplossingen die de planeet koolstofvrij maken en voor de planeet zorgen. Ontdek onze biogene oplossingen voor hergebruik van afval, duurzame schoonheidsindustrieën, duurzame havens, waterzuivering en regeneratieve landbouw. Ze zijn allemaal ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd de economische groei en duurzaamheid te bevorderen.

Recyclingservice voor Haarafval

Upgrade uw salon met ons digitale, gesloten recyclingprogramma voor haarafval, waardoor milieubewuste kappers toonaangevend kunnen zijn in de schoonheidsindustrie met innovatie, transparantie en duurzame werkwijzen, waardoor milieubewuste klanten naar uw salon worden getrokken.

Meer Weten

Veganistisch Biologisch Afbreekbare Mulch

Bespaar water en herstel de bodem met een natuurlijk biologisch product voor regeneratieve landbouw, wijngaarden, tuinen en diverse toepassingen voor architectuur en design. We transformeren capillair afval via ons speciale gesloten recyclingprogramma in een biologisch afbreekbare mulchmat met ons specifieke industriële proces en unieke formule.

Meer Weten

Veganistisch Biologisch Afbreekbare Mulch voor Potten

We hebben een veganistische, biologisch afbreekbare mulch ontworpen voor potten en tuinen. Het biedt aanzienlijke voordelen voor de vermindering van de CO2-uitstoot, houdt de bodemvochtigheid op peil, bespaart water en herstelt de bodem.

Meer Weten

Veganistisch Biologisch Afbreekbare Vezelmat voor Meerdere Toepassingen

Deze biologisch afbreekbare veganistische mulch is ontworpen voor verschillende toepassingen in architectuur en design. Het biedt belangrijke voordelen door de CO2-uitstoot en het waterverbruik te verminderen en het gebruik van hulpbronnen te verbeteren. Het is volledig veganistisch en verkrijgbaar in meerdere afmetingen om aan verschillende toepassingen en behoeften te voldoen. Dit product is een alternatief om het gebruik van plastic in meerdere industrieën te elimineren.

Meer Weten

Pot met Veganistische, Biologisch Afbreekbare Mulch

Verkrijgbaar in meerdere afmetingen om aan verschillende toepassingen en behoeften te voldoen.

Ontworpen voor potten, tuinen en beplantingen van elk type in aangepaste afmetingen, transformeren we haarafval via ons exclusieve gesloten recyclingprogramma in een biologisch afbreekbare mulchmat via een specifiek industrieel proces en een unieke formule. Het biedt belangrijke voordelen door de CO2-uitstoot te verminderen, de bodemvochtigheid op peil te houden, water te besparen en de bodem te herstellen. Het is volledig veganistisch en biologisch afbreekbaar, en een alternatief om het gebruik van plastic mulch uit meerdere industrieën te elimineren.

Meer Weten

Barrières voor de Decontaminatie van de Zee

Deze producten zijn ecologisch ontworpen ontsmettingsoplossingen die op natuurlijke wijze koolwaterstoffen en zware metalen uit water adsorberen en verwijderen. Als ecologisch maritiem voorstel voor de bestrijding van zeevervuiling is het een alternatief voor de huidige producten gemaakt van polypropyleen en plastic.

Meer Weten

Decontaminatiefilters voor Boten

Ontsmettingsfilters gemaakt van organische materialen die koolwaterstoffen uit het ruim van uw boot absorberen en verwijderen. Een biologisch groen alternatief dat het gebruik van polypropyleen en plastic, die in bestaande producten worden gebruikt, kan elimineren. Verkrijgbaar in verschillende maten..

Meer Weten

Upcycling Kunst

Onze upcyclingservice transformeert afgedankte voorwerpen in boeiende kunstwerken en is een viering van creativiteit en duurzaamheid. Elk stuk vertelt een uniek verhaal terwijl we vergeten materialen nieuw leven inblazen en er opzettelijke kunst van maken.

Neem contact met ons op om doelgerichte kunst naar uw ruimte te brengen, waar elk stuk het oog boeit en tegelijkertijd een diepgaande boodschap van milieubewustzijn overbrengt.

Meer Weten

Kurkafval

Natuurkurk, met zijn hernieuwbare en recycleerbare aard, staat centraal in onze missie voor duurzaamheid. Van isolatiemateriaal tot designerartikelen: het recyclen van kurk heeft verreikende gevolgen en jij kunt daar deel van uitmaken. Of u nu een individu of een bedrijf bent, kies uit onze verschillende programma's en doe mee aan de uitdaging om uw kurken te recyclen. Laten we samen van gerecyclede kurk een symbool van positieve verandering maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Uitdagingen

Ons platform faciliteert uitgebreide afvalrecycling en omvat een grote verscheidenheid aan materialen. We gebruiken uitdagingen om artikelen te categoriseren en gebruikersparticipatie aan te moedigen. Door de uitdagingen aan te gaan, krijgen gebruikers toegang tot de deelname van de sector, dragen ze bij aan duurzame praktijken en bevorderen ze verandering.

Meer Weten

Gemeenschap en Onderwijs

We organiseren workshops en educatieve activiteiten over duurzaamheid, circulariteit, afvalvermindering en hergebruik met scholen, gemeenschappen en MVO-bedrijven.

Door het organiseren van strandopruimingen, kunstinstallaties en festivals is het de missie van Clic Recycle om onze consumentengewoonten te veranderen, toeleveringsketens aan te passen en overtollig afval te verminderen - en het begint allemaal met kennis.

Neem contact met ons op voor meer informatie

CLIC LOOP

De 'Give and Get'-ruilgemeenschap en pop-up evenementen bevorderen een gemeenschap waarin mensen vrij kunnen geven wat ze niet meer nodig hebben en meenemen wat ze wel kunnen gebruiken. Door deel te nemen voorkom je dat afval op stortplaatsen belandt en bevorder je vertrouwen en samenwerking in de gemeenschap. Sluit je bij ons aan in de strijd tegen klimaatverandering door onze consumptiegewoonten te revolutioneren. Jouw acties zijn van belang: word onderdeel van de oplossing met CLIC LOOP. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin vandaag nog aan jouw reis naar positieve verandering.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact met ons op

Ga met ons mee op een transformerende reis naar een duurzame toekomst door deel uit te maken van onze gemeenschap.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com