CLIC Maritieme Decontaminatiebarrières

Biologische ecologische producten die op natuurlijke wijze koolwaterstoffen en zware metalen opnemen in havens en schepen.

Onze mariene decontaminatieoplossingen zijn een ontwikkeling van groene technologieën om de gezondheid van mariene ecosystemen voor havens en schepen op lange termijn te garanderen. Via ons afvalbeheersysteem verzamelen we menselijk haarafval, een overvloedige regeneratieve hulpbron met natuurlijke absorptiekwaliteiten, en transformeren we dit in oplossingen voor ecologisch ontwerp. Onze producten brengen economische groei in evenwicht met ecologische duurzaamheid en ondersteunen de cruciale rol die oceanen spelen in het leven op aarde.

Biogene Decontaminatiebarrières en Filters

Een systeem van modulaire decontaminatiebarrières en filters gemaakt van organische materialen die op natuurlijke wijze koolwaterstoffen en zware metalen uit de zee absorberen en verwijderen voor zowel kleine als grote havens.

Een ecologisch alternatief dat het gebruik van polypropyleen in bestaande producten kan elimineren. Deze producten zijn geïntegreerd met een sensorsysteem dat essentiële gegevens over de waterkwaliteit verzamelt en volgt en deze weergeeft op een digitaal platform met analyse van de economische en ecologische impact. Modulaire oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en maatwerkmogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat die aan uw behoeften voldoet of koop deze hier

Biogeen Decontaminatiefilter

Voor boten en vaartuigen


Een decontaminatiefilter gemaakt van organisch materiaal dat op natuurlijke wijze koolwaterstoffen uit het ruim van uw boot absorbeert en verwijdert. Een ecologisch alternatief dat het gebruik van polypropyleen in bestaande producten kan elimineren.

Verkrijgbaar in verschillende maten en aangepaste vormen om aan uw behoeften te voldoen.


Neem contact met ons op voor een oplossing op maat die aan uw behoeften voldoet of koop deze hier

Met tools om jouw impact te meten en te communiceren

Alle producten worden getest en ondersteund door technologie en wetenschap om efficiëntie, transparantie en authenticiteit te garanderen, via een digitaal platform dat realtime analyses biedt van de economische en ecologische impact.

Strijd Tegen de Zeevervuiling

Onze producten bieden een essentiële oplossing om de zeevervuiling, een dringende mondiale crisis, te bestrijden. Omdat 86% van het water vervuild is door door de mens veroorzaakte activiteiten, waaronder verontreinigende stoffen, vast afval, microplastics en koolstofemissies, pakken onze groene oplossingen dit urgente probleem direct aan. Plasticvervuiling draagt ​​aanzienlijk bij aan de aantasting van de oceanen en bedreigt het zeeleven, de voedselzekerheid en de kusteconomieën. Door het plasticverbruik terug te dringen en duurzame alternatieven te bevorderen, beschermen we de gezondheid van onze oceanen. Bovendien pakken onze producten de vervuiling door koolwaterstoffen en zware metalen aan, waardoor mariene ecosystemen worden beschermd tegen verwoestende gevolgen zoals olielekken en industriële afvoer. Help ons samen met onze innovatieve oplossingen de biodiversiteit en de gezondheid van onze oceanen te behouden.

Neem contact met ons op

Ga met ons mee op een transformerende reis naar een duurzame toekomst door deel uit te maken van onze gemeenschap.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com