Bekijk onze blogposts!

CLIC RECYCLE is toegewijd aan het opleiden van de gemeenschap om de duurzaamheidsinspanningen te verbeteren en blauwe, groene en circulaire economieën te ondersteunen. Onze missie gaat verder dan recycling; we streven ernaar om individuen te voorzien van de kennis en hulpmiddelen die ze nodig hebben om impactvolle, milieubewuste beslissingen te nemen. Bekijk onze blogposts voor meer informatie over het belang van duurzaamheid en hoe u kunt bijdragen aan een duurzamere, rechtvaardigere toekomst.

Ons platform faciliteert uitgebreide afvalrecycling, die een verscheidenheid aan materialen omvat. Door innovatieve uitdagingen te gebruiken, categoriseren we deze items niet alleen, maar betrekken we gebruikers ook bij het voorlichten van het belang van duurzame praktijken. Verken de pagina Uitdagingen op ons platform om te zien hoe u kunt deelnemen aan deze spannende reis naar een duurzamere toekomst.

Bij CLIC RECYCLE geloven we dat echte vooruitgang op het gebied van duurzaamheid voortkomt uit samenwerking en collectieve inspanning. We zijn verheugd om samen te werken met een breed scala aan duurzaamheidsinitiatieven, ondernemers en bedrijven die zich toeleggen op milieubeheer. Lees onze blogposts en ontdek hoe we samenwerken met andere bedrijven om innovatie te genereren in de groene, blauwe en circulaire economieën.

Recente Evenementen

Ik ben vereerd dat ik het #foruminnovasbd 2024 Technologies and Innovation Forum op 19 juni 2024 heb mogen bijwonen, dat zich richtte op Groene Innovatie. Dit is een evenement dat de technologische overdracht en netwerken bevordert tussen bedrijven, ondernemers, enz., die zich toeleggen op het vinden van duurzame oplossingen.

Op vrijdag 7 juni 2024 nam CLIC RECYCLE met trots deel aan een strandopruimingsevenement in de Espaimar Nautical Club in Badalona, ​​in samenwerking met enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor het maken van een positieve impact op ons kustmilieu. Samen hebben we het strand uitgekamd om een ​​hele reeks zwerfvuil te verzamelen en te...

Deelname en Acties van de Gemeenschap

Klimaatverandering - Bescherming van de Oceaan - Eerlijk Landgebruik - Plasticvervuiling - Afvalbeheer - Alternatieve Oplossingen

Duurzame Oplossingen voor een Duurzame Planeet

Samen kunnen wij een verschil maken!

CIRCULAIRE ECONOMIE

Clic Recycle werd in 2020 geboren met de missie om de planeet te herstellen voor toekomstige generaties. Vanaf het begin hebben we gewerkt met de kernwaarden duurzaamheid en circulariteit om afval te verminderen. Met de centrale filosofie van ecodesign dat schade aan het milieu, de samenleving en de economie herstelt. We hanteren duurzame praktijken die natuurlijke hulpbronnen behouden, de biodiversiteit beschermen en de klimaatverandering beperken.

AFVALBEHEER

We zetten afval om in ecologisch ontworpen circulaire producten door de nadruk te leggen op duurzaamheid in alle fasen van de levenscyclus van het product, waardoor een evenwicht ontstaat tussen economische ontwikkeling en milieubehoud.

Ons recyclingprogramma biedt op maat gemaakte groene oplossingen voor meerdere industrieën die een evenwicht bieden tussen economische ontwikkeling en milieubehoud.

ONDERWIJS EN GEMEENSCHAP

We organiseren workshops en educatieve activiteiten over duurzaamheid, circulariteit, afvalvermindering en hergebruik met scholen, gemeenschappen en MVO-bedrijven.

Door het organiseren van strandopruimingen, kunstinstallaties en festivals is het de missie van Clic Recycle om onze consumentengewoonten te veranderen, toeleveringsketens aan te passen en overtollig afval te verminderen, door kennis te verspreiden.

Neem contact met ons op

Ga met ons mee op een transformerende reis naar een duurzame toekomst door deel uit te maken van onze gemeenschap.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com