Voor een Groene Economie CLIC TERRA

Breng een revolutie teweeg in de landbouw met onze duurzame oplossingen om plasticvervuiling te bestrijden. Nu de klimaatverandering 70% van het land verandert, is de conventionele landbouw sterk afhankelijk van niet-biologisch afbreekbare kunststoffen, wat leidt tot milieuvervuiling, waterverlies en bodemerosie. Onze biologisch afbreekbare veganistische meststoffen bieden een groen alternatief gemaakt van plantaardig materiaal dat op natuurlijke wijze afbreekt, waardoor de bodemgezondheid wordt verrijkt en een duurzaam landbouwecosysteem wordt bevorderd. Zeg vaarwel tegen plastic afval en hallo tegen een circulaire economie met onze milieuvriendelijke meststoffen, die voldoen aan de vraag naar milieuvriendelijke landbouwpraktijken.

Biologisch Afbreekbare Veganistische Meststof

Bespaar water en herstel de bodem met een natuurlijk biologisch product voor regeneratieve landbouw, wijngaarden, tuinen en diverse toepassingen voor architectuur en design. We transformeren haarafval via ons speciale gesloten recyclingprogramma in een biologisch afbreekbare mulchmat via een specifiek industrieel proces en een unieke formule.

Onze producten zijn een organisch, biologisch afbreekbaar alternatief om het gebruik van plastic producten uit meerdere industrieën te elimineren die aanzienlijke economische en ecologische voordelen bieden door de CO2-uitstoot en het waterverbruik te verminderen en het gebruik van hulpbronnen in verschillende industrieën te verbeteren.


Neem contact met ons op voor een oplossing op maat die aan uw behoeften voldoet of koop deze hier.

Biologisch Afbreekbare Veganistische Meststof

Voor potten, tuinen en planten in aangepaste afmetingen. Het biedt aanzienlijke voordelen voor de vermindering van de CO2-uitstoot, houdt de bodemvochtigheid op peil, bespaart water en herstelt de bodem. Het is volledig veganistisch en biologisch afbreekbaar en is verkrijgbaar in meerdere afmetingen om aan verschillende toepassingen en behoeften te voldoen. Een alternatief om het gebruik van plastic mulch in meerdere industrieën te elimineren.

We transformeren haarafval via ons speciale gesloten recyclingprogramma in een biologisch afbreekbare mulchmat via een specifiek industrieel proces en een unieke formule.


Koop Hier

Veganistisch Biologisch Afbreekbare Mulchpot

Verkrijgbaar in meerdere afmetingen om aan verschillende toepassingen en behoeften te voldoen.

Voor potten, tuinen en planten in aangepaste afmetingen. Het biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van het verminderen van de CO2-uitstoot, het behouden van bodemvocht, het besparen van water en het herstellen van de bodem. Het is een volledig veganistisch en biologisch afbreekbaar alternatief om het gebruik van plastic mulch in meerdere industrieën te elimineren.

We transformeren haarafval via ons speciale gesloten recyclingprogramma in een biologisch afbreekbare mulchmat via een specifiek industrieel proces en een unieke formule.


Koop Hier

Natuurlijke Vezels voor Meerdere Toepassingen

DVerkrijgbaar in meerdere afmetingen om aan verschillende toepassingen en behoeften te voldoen.

Door een innovatieve formule heeft het ook thermische en absorptie-eigenschappen die gunstig zijn voor architectuur, design en interieurs. Het is een biologisch, volledig veganistisch en biologisch afbreekbaar alternatief om het gebruik van plastic producten uit meerdere industrieën te elimineren.

Bent u op zoek naar een biologisch en duurzaam product voor uw branche, neem dan contact met ons op zodat wij u een oplossing op maat kunnen bieden die aansluit bij uw wensen!


Neem contact met ons op voor een oplossing op maat die aan uw behoeften voldoet of koop deze hier.

Meet uw impact met realtime analyses

Producten worden grondig getest in de landbouw om de efficiëntie en kwaliteit te garanderen. Met geïntegreerde sensorsystemen die essentiële gegevens verzamelen over watergebruik en bodemkwaliteit, en een digitaal platform om de gegevens bij te houden, kunt u eenvoudig het verbruik, de efficiëntie en de impact op het milieu volgen.

Neem contact met ons op

Ga met ons mee op een transformerende reis naar een duurzame toekomst door deel uit te maken van onze gemeenschap.


CLIC RECYCLE

Calle via Laietana 48 A, 1-3 08003

Barcelona, Spain

info@clicrecycle.com