Hairstylists for the future by 

L´Oréal

Clic Recycle heeft de eer om de lokale haarafvalmanager te zijn voor L'Oréal Spanje, Portugal en zo kapsalons te helpen bij het deelnemen aan het nieuwe duurzaamheidsprogramma genaamd Hairstylist for the Future, waarvan het doel is om de impact op het milieu geleidelijk te verminderen tot 2030.

Naar aanleiding van deze overeenkomst met de Professional Products Division; L'Oréal Professionel, Kérastase, Redken en Shu Uemura art of Hair intensiveren hun actie met Hairstylists for the Future.

Net zoals Clic Recycle doet met andere salons die geboren zijn met het DNA van duurzaamheid, zullen we de salons waarmee deze merken samenwerken helpen hun duurzaamheidsacties te verdiepen door hen te begeleiden in het proces van het kennen en verbeteren van de dagelijkse praktijken die bijdragen aan het verminderen van de impact. . milieu.

Ons doel is om alle kappers te laten zien hoe deze acties de klantervaring en de positionering van salons kunnen veranderen, maar vooral om de duurzaamheidsverbintenissen voor onze planeet te verbeteren en bij te dragen aan de strijd tegen de klimaatverandering.

Het Hairstylists For The Future-programma is bedoeld om alle salons en stylisten te ondersteunen op hun pad naar duurzaamheid.

Ze bieden trainingen, nuttige hulpmiddelen en duurzame oplossingen voor afval, de SDGs en de berekening van de CO2-voetafdruk, maar ook voor het besparen van waterverbruik.

Dit programma zal helpen bewustzijn en vertrouwen te genereren, zodat haarprofessionals in Spanje en Portugal duurzame veranderingen kunnen doorvoeren binnen hun salons, terwijl ze de visie van hun klanten veranderen, waardoor een gemeenschap ontstaat die zich bewust is van onze planeet en het milieu.

Wilt u meer weten over dit programma en bent u klant bij L'Oréal, aarzel dan niet om u te registreren voor meer informatie.

hairstylists for the future by l'oreal reciclaje pelo hair recycling economía circular clic recycling
hairstylists for the future by l'oreal reciclaje pelo hair recycling economía circular clic recycling