Neteja de la Platja de Badalona

2024-06-12

El divendres 7 de juny de 2024, CLIC RECYCLE va participar amb orgull en un acte de neteja de platges al Club Nàutic Espaimar de Badalona, ​​col·laborant amb voluntaris entusiastes dedicats a tenir un impacte positiu en el nostre entorn costaner. Junts, vam pentinar la platja per recollir i classificar una gran varietat de deixalles, com ara plàstics, paper, cartró, burilles, residus orgànics i molt més. Les nostres troballes reflecteixen una prevalença preocupant de residus plàstics, un recordatori clar de la necessitat d'esforços continus per mitigar la contaminació i protegir la vida marina. 

La neteja de les platges és més que un simple mitjà per eliminar les escombraries de les nostres costes; serveixen com a poderosos actes de compromís comunitari i de gestió ambiental.En participar en aquestes neteja, les persones contribueixen activament a la preservació del seu entorn local, ajudant a restaurar la bellesa natural i la salut de les nostres platges. A més, aquests esdeveniments motiven altres a unir-se a la causa, enfortir els vincles comunitaris i conscienciar sobre els problemes crítics de la contaminació marina i la gestió de residus. 

Et convidem a unir-te a CLIC RECYCLE en la nostra missió contínua de mantenir netes les nostres platges i salvaguardar els nostres entorns marins. La vostra participació en la neteja de platges i altres iniciatives de sostenibilitat no només millora la bellesa i la salut de les nostres costes, sinó que també contribueix a un moviment més ampli cap a la consciència ambiental i l'acció impulsada per la comunitat. Junts, podem crear platges més netes i saludables i inspirar una onada de canvis positius per al nostre planeta.