Col·laboració amb Tacha Beauty

2024-04-19

Estem encantats de donar la benvinguda a Salon @tachabeauty a la nostra estimada família de col·laboradors del nostre programa de reciclatge del cabell! És un veritable honor unir forces amb un dels balnearis més prestigiosos d'Espanya en aquesta iniciativa crucial de sostenibilitat.

Salon Tacha no només destaca en bellesa i cura personal, sinó que també demostra un compromís inquebrantable amb la gestió del medi ambient. Recentment, van rebre el premi Salon Look al "Millor concepte de saló", un testimoni del seu enfocament innovador i conscienciat.

A partir d'aquest dia, els talls de cabell al Salon Tacha contribuiran significativament a la nostra missió compartida de reduir els residus i fomentar pràctiques ecològiques. Cada fil de cabell jugarà un paper en una causa noble, amb l'objectiu principal de salvaguardar els nostres recursos hídrics.

Estem emocionats i orgullosos d'associar-nos amb un establiment que reflecteix els nostres valors i visió d'un futur més net i sostenible. El nostre més profund agraïment a @lorealpro i @tachabeauty per acompanyar-nos en aquesta missió vital, i a tots els nostres seguidors pel seu compromís inquebrantable. Junts, estem fent passos significatius cap a un món millor per a les generacions futures.