Samenwerking met Tacha Beauty

19-04-2024

We zijn blij Salon @tachabeauty te mogen verwelkomen in onze gewaardeerde familie van medewerkers aan ons haarrecyclingprogramma! Het is een echte eer om de krachten te bundelen met een van de meest prestigieuze spa's van Spanje in dit cruciale duurzaamheidsinitiatief.

Salon Tacha blinkt niet alleen uit in schoonheid en persoonlijke verzorging, maar toont ook een niet aflatende toewijding aan milieubeheer. Onlangs werden ze geëerd met de Salon Look-prijs voor 'Best Salon Concept', een bewijs van hun innovatieve en gewetensvolle aanpak.

Vanaf nu zullen knipbeurten bij Salon Tacha aanzienlijk bijdragen aan onze gedeelde missie om afval te verminderen en milieuvriendelijke praktijken te bevorderen. Elke haarlok zal een rol spelen in een nobel doel, met als voornaamste doel het veiligstellen van onze watervoorraden.

We zijn enthousiast en trots om samen te werken met een vestiging die onze waarden en visie voor een schonere, duurzame toekomst weerspiegelt. Onze diepste dank aan @lorealpro en @tachabeauty voor hun deelname aan deze essentiële missie, en aan al onze supporters voor hun niet-aflatende inzet. Samen maken we betekenisvolle stappen richting een betere wereld voor de komende generaties.