REPTE CASHMERE

2020-12-12

Reviu i Recicla : Si tens vells vestits només 100% cashmere que vols tirar per estar desgastat o per tenir un forat i per tant que no utilitzes no els deixos al carrer Escrivans o crida'ns i el recuperarem amb això t'emportessis uns punts per aquest repte i a partir de 5 enviaments et regalarem amb uns quants fet per cashmere reciclatge.


 


La cura del medi ambient comença pels petits gestos quotidians, i per això,decidim d'uns reptes que sabem poden actuar sobre mes d'un objectiu de desenvolupament sostenible. 

Nascut per a triomfar, el cashmere des de fa segles ocupa un lloc d'honor entre els teixits més suaus, lleugers i resistent de la indústria tèxtil.

EL TRESOR DE LES MUNTANYES

El principal valor que tanquen aquestes peces és que es realitzen amb un material escàs, ja que prové de les cabres de caixmir, originàries d'Àsia. Pensa a més, que no hi ha superpoblació d'aquests animals, per tant parlem del "tresor de les muntanyes" com diuen els experts. 

ANIMAL FRIENDLY

Entre les cinc coses que desconeixies del cashmere, cal tenir en compte que la producció d'aquest preuat teixit es limita a una vegada a l'any, quan la llana adquireix la longitud i qualitat adequada. Animal friendly de gom a gom.


participem amb diverses empreses que reutilitzen el cashmere.
el repte amb 5 enviaments et regalem guants fet a bases de cashmere
si prefereixes punt et donarem 5 punts per a futurs descomptes o participacions en el nostre projectes socials.
Comença ara  registra't a REPTE TÈXTIL CASHMERE Contacta'ns  

ClicRecycle.com
Impact Hub Barcelona

Carrer de  Pujades,112, 08005  Barcelona

Número de telèfon 
(+34) 616443749

Email
info@clicrecycle.com