nl-EWWR 2001 certificering

15-06-2022

De Europese Week van de Afvalvermindering (E.W.W.R) is een campagneproject om het bewustzijn van inspanningen op het gebied van afvalvermindering en recycling in Europa te vergroten. Onder impuls van lokale en regionale overheden brengen we allerlei andere actoren samen (burgers, scholen, bedrijven, ngo's, verenigingen) die activiteiten organiseren om het bewustzijn over afvalvermindering te vergroten;

Duizenden vrijwilligers en verschillende organisaties komen samen om duurzame consumptie en circulaire economieën te verspreiden. De belangrijkste doelstellingen van dit project zijn om het bewustzijn te vergroten, actie aan te moedigen en communicatie- en trainingsmiddelen aan te bieden. Verminderen hergebruiken recyclen!

Clic Recycle kreeg de kans om deel te nemen aan de Europese week voor afvalvermindering. De waarden van Clic Recycle komen overeen met die van dit campagneproject. Het was een genoegen om deel te nemen aan zo'n krachtige en noodzakelijke wereldwijde beweging die wordt aangedreven door EWWR.