REPTE SUROS ( champan, vi, cava, sidra, licors)

2020-12-17Valérie Itey una de les fundadores és originària de Bordeus , La ciutat per excel·lència del vi, la terra dels seus avis, d'aquí va néixer la necessitat de cobrir aquest repte.

El suro és una de les poques formes d'empaquetatge que és responsable i ecofriendly amb el medi ambient. A diferència dels suros de plàstic, el suro és renovable, totalment reciclable, biodegradable i 100% natural. amb un carboni impacto negatiu.


Per a satisfer una demanda important, els productors de suros, les suredes estan escurçant el temps entre dues collites i aquesta sobre-explotació té efectes desastrosos (aparició de fongs paràsits en particular). D'aquí la importància del reciclatge que contribueix a la gestió sostenible d'aquest material.


Quin sentit té reciclar? El reciclatge de suros permet la fabricació de grànuls de suro per a aïllament i taulers per a sòls de parquet. El suro és un molt bon aïllant tèrmic, acústic, resistent a vibracions i a l'aigua.

També pot ser molt útil per a productes d'ús més comú com a taulers de suro, cadires, articles de disseny , fins i tot soles de sabates, bloc de suport de ioga o per a mantenir-se en un Surf.

Si ets un negoci, un particular aquest repte és per a tu

Tenim diversos programes per a diversos tipus de socis si us plau registra't: 

- Soci de recol·lector publico : Uneixi's al moviment del reciclatge de suro recol·lectant suros dels seus clients en el seu aparador.

- Soci de recol·lecció privada Recol·lecti el suro amb un contenidor de reciclatge de suro privat darrere del seu entorn empresarial.

- Soci d'esdeveniments Recull suro en el teu esdeveniment públic o privat. 

- Soci de reutilització Compra suro granulat reciclat dels nostres associats per a utilitzar-ho en els seus productes.

- Soci minorista Sigui amo de la història del suro reciclat en el seu aparador 

- Soci de circuit tancat Recol·lecti suro i vengui productes que la nostra comunitat a reeixit fer.

Uneix-te al moviment REPTE SUROS de Clic Recycle.

Gràcies pel seu interès a unir-se al moviment de reciclatge de suro.

Completi el formulari per a informar-nos quin tipus d'associació és l'adequada per a tu.

En finalitzar, ens posarem en contacte per a guiar-ho a través de la resta del procés

Participa en aquest repte mana'ns el teu suros i rebràs punts, i molt mes

Hem habilitat una ruta especial i es podràs seguir aquest repte i veure l'esforç en què producte s'ha canviat i tindrem una bona sorpresa per a tots els socis.


Només ha de reciclar els taps de suro 


Confien en nosaltres per al repte Suro