Hairstylists for the future by L´Oréal

Clic Recycle té l'honor de ser el gestor local de residues de cabell per a L'Oréal España i Portugal i així ajudar a les peluqueries a entrar en un nou programa de sostenibilitat anomenat Hairstylist for the Future, el que objectiu és reduir l'impacte medioambiental de manera progressiva fins a 2030. 

Tras aquest acord amb la Divisió de Productes Professionals; L'Oréal Professional, Kérastase, Redken i Shu Uemura art of Hair, intensificant la seva acció amb Hairstylists for the Future. Al igual que està fent Clic Recycle amb altres salons que s'encarreguen amb l'ADN de sostenibilitat, ajudarem als salons que treballen aquestes marques a deepen en les seves accions de sostenibilitat acompanyant-los en el procés de conèixer i millorar les pràctiques cotidianas que contribueixen a reduir els impactes. ambiental.

 El objetivo que tenemos es mostrar a todos los peluqueroscómo estas acciones son capacidades de cambiar la experiencia del cliente y el posicionamiento de los salones, pero sobre todo a los compromisos de sostenibilidad para nuestro planeta contribuir y la lucha contra el cambio climático. El programa Hairstylists For The Future està dedicat a recolzar a tots els salons i estilistes en el seu camí cap a la sostenibilitat. Ofereix formació, recursos útils i solucions sostenibles per als residus, les SAO i el càlcul del diòxid de carboni, a l'igual que per a l'estalvi en el consum d'aigua. 

Aquest programa va a ajudar a generar consciència i confiança, per als professionals del cabell a Espanya i Portugal puedan realitzar canvis sostenibles dins dels seus salons, a la vegada que canviarà la visió dels seus clients creant la forma d'una comunitat conscienciada amb el nostre planeta i el medi ambient. 

Si vols saber més sobre aquest programa i eres client de L´Oréal, no dudes en registrarte per obtenir més informació.