REPTE PÈL

2020-12-17

Clic Recycle REPTO PÈL i proposa reciclar-ho

"El cabell és el millor i més concentrat fertilitzant natural per a plantes que pots trobar en aquest planeta. "

D'altra banda , ens trobem davant un problema mediambiental realment important, perquè centenars de milers de perruqueries i salons de bellesa generen més de 7.000.000 milions de quilos de pèl a l'any sol a Espanya, però si parlem del pèl generat per tots els habitants del planeta en un sol any, la xifra ascendeix a 1.155.000 tones de pèl 

Impressionant veritat?

per això neix el REPTE PÈL 

Apel·lem als nostres socis perruquers d'aquest repte perquè recullen el cabell en bosses kraft de Clic Recycle que enviaran a Clic Recycle o passarem a recuperar.

PERQUÈ?

El pèl també contamina 

Un problema afegit quan el pèl es descompon en els abocadors, és que augmenta la probabilitat de lixiviació de nitrats en aqüífers i rius subterranis.

D'altra banda, la crema de pèl genera toxicitat en l'aire causant al·lèrgies a les persones i contaminants per al medi ambient (Kohli (2008).

Reciclar el cabell per tant és bo per al medi ambient, ja que significa que el cabell no ha d'anar als abocadors o, la qual cosa és pitjor, cremar-se en algun moment. La crema de cabell humà allibera gasos extremadament tòxics, però desafortunadament, es fa de manera rutinària.

El cabell humà és versàtil, impermeable, no conductor, lliure de corrosió, resistent al foc, fort, durador i pot competir amb productes com a taulers de fibra de densitat mitjana, fibra de vidre, polímers, alumini.

Consideri aquest fet sorprenent: al voltant de 3 quilos de cabell humà contenen 500 g de nitrogen, tant com 45 -90 Quilos de fem de vaca.

COM?

Els perruquers amb el segell Clic Recycle (cuidant del medi ambient) podran també instal·lar contenidors dedicats, el segell que li donarem podrà demostrar la seva voluntat i participació al medi ambient. 

Podràs adquirir bosses per a reciclar-ho, fullet per a informar els teus clients del teu suport al medi ambient i molt mes.

Estem estudiant diverses maneres de reutilitzar aquests residus orgànics per a: - fertilitzar el sòl, - aïllar, - reforçar el formigó, - descontaminar l'aigua dels hidrocarburs, - o filtrar l'aigua de pluja o ajudar als viticultors participant en aquest repte.

Necessitem que ens ajudes per a aconseguir el nostre objectiu i repte.

Vas registrar i et manarem els formularis de participació al teu email que hauràs de reexpedir-nos degudament completat.

Per a poder participar, només és necessari ser major d'edat i pertànyer a la indústria de la perruqueria, una empresa o una institució, volent donar suport a les accions de la Clic Recycle.

Li donem les gràcies pel seu suport! 

Uneix-te ara i registra't !