Haarstylisten van de Toekomst by L´Oréal

Clic Recycle is vereerd om de lokale haarafvalmanager te zijn voor L'Oréal Spanje, Portugal en zo kappers te helpen om deel te nemen aan een nieuw duurzaamheidsprogramma genaamd Hairstylist for the Future, dat als doel heeft om de impact op het milieu geleidelijk te verminderen tot 2030.

Na deze overeenkomst met de Professional Products Division; L'Oréal Professionel, Kérastase, Redken en Shu Uemura art of Hair, intensiveren hun actie met Hairstylists for the Future.

Zoals Clic Recycle doet met andere salons die geboren zijn met het DNA van duurzaamheid, zullen we de salons die met deze merken werken helpen om hun duurzaamheidsacties te verdiepen door hen te begeleiden in het proces van leren over en verbeteren van dagelijkse praktijken die bijdragen aan het verminderen van de impact op het milieu.

Het doel is om alle kappers te laten zien hoe deze acties de klantervaring en de positionering van de salons kunnen veranderen, maar vooral om de duurzaamheidsverplichtingen voor onze planeet te verbeteren en bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

Het Hairstylists For The Future programma is toegewijd aan het ondersteunen van alle salons en stylisten op hun reis naar duurzaamheid.

Ze bieden trainingen, nuttige bronnen en duurzame oplossingen voor afval, SDG's en het berekenen van de CO2-voetafdruk, maar ook voor het besparen van waterverbruik.

Dit programma zal helpen bewustzijn en vertrouwen op te bouwen, zodat haarprofessionals in Spanje en Portugal duurzame veranderingen in hun salons kunnen doorvoeren en tegelijkertijd de visie van hun klanten kunnen veranderen, waardoor er een gemeenschap ontstaat die zich bewust is van onze planeet en het milieu.

Als je meer wilt weten over dit programma en je bent klant van L'Oréal, meld je dan aan voor meer informatie.