Hairstylists for the future by L´Oréal

Clic Recycle heeft de eer om de lokale manager van haaruitval te zijn voor L'Oréal España en Portugal en zo harige producten te helpen deelnemen aan een nieuw duurzaamheidsprogramma genaamd Hairstylist for the Future, 

met als doel de milieu-impact geleidelijk te verminderen tot 2030. Na deze overeenkomst met de afdeling Professionele Producten; L'Oréal Professionel, Kérastase, Redken en Shu Uemura art of Hair, intensiveren hun actie met Hairstylists for the Future. Op dezelfde manier als Clic Recycle doet met andere salons die zijn geboren met het DNA van duurzaamheid, zullen we de salons die aan deze merken werken helpen hun duurzaamheidsacties te verdiepen door hen te begeleiden in het proces van het kennen en verbeteren van de dagelijkse praktijken die bijdragen aan het verminderen van de impact op het milieu. Het doel dat we hebben is om alle kappers te laten zien hoe deze acties de klantervaring en de positionering van de salons kunnen veranderen, maar bovenal om de duurzaamheidsverplichtingen voor onze planeet te verbeteren en bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering. Het programma Hairstylists For The Future is erop gericht alle salons en stylisten te ondersteunen op weg naar duurzaamheid. Ze bieden training, nuttige hulpmiddelen en duurzame oplossingen voor de berekening van afval, ODS en CO2-voetafdruk, evenals voor waterbesparing. 

Dit programma zal helpen bewustzijn en vertrouwen te genereren, zodat haarprofessionals in Spanje en Portugal duurzame veranderingen kunnen aanbrengen in hun salons, terwijl ze tegelijkertijd de visie van hun klanten veranderen, waardoor een gemeenschap ontstaat die zich bewust is van onze planeet en het milieu. 

Als u meer wilt weten over dit programma en u bent een klant van L'Oréal, aarzel dan niet om u te registreren voor meer informatie.