nl-PUZZLE X ( Smart City 2021 )

04-03-2022

PUZZLE X is het eerste forum in de wereld van grensverleggende materialen, sociale impact, ondernemerschap, start-ups, bedrijfsinnovatie, het neusje van de zalm op het gebied van materiaalwetenschap en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties samenbrengt om het gebruik van de materialen van de toekomst te vergemakkelijken om onze wereld vandaag te helpen.

Met de steun van de Spaanse regering, de Generalitat de Catalunya en de gemeenteraad van Barcelona wordt PUZZLE X het eerste wereldwijde initiatief, evenement, hub voor ondernemers en risico's en botsingsplaats van ideeën, innovatie en oplossingen voor Frontier Materials Deep Tech + SDG. Het eerste 365-daagse evenement en bedrijvenbouwer en ecosysteemgenerator, die verder gaat dan wetenschap omwille van de wetenschap, wetenschap omwille van commercialisering en zich richt op Deep Tech-materiaal wetenschap omwille van sociale impact.

We waren uitgenodigd om deel te nemen aan de dag The collinder Mobile world Capital barcelona .

Wat zijn de grootste uitdagingen voor de industrie van vandaag? Wat zijn de beste materiaalinnovaties om dergelijke uitdagingen aan te gaan? Dit zijn enkele van de vragen waarmee we onze industriepartners confronteerden tijdens de PUZZLE X Industry Challenge Definition workshop vandaag op #PUZZLEX waar Clic Recycle deelnam aan het agrotech-gedeelte.