nl-Let's Clean Europe 2022

16-08-2022

Let's clean up Europe

Op het strand van Badalona Bewust Muziek Schoonmaken Active Clean Up Experience SPA .

Doen we samen om ervoor te zorgen dat onze acties een positieve impact hebben en mensen kennis laten maken met de waarden van respect voor en bescherming van het milieu?

In het kader van het evenement Let's Clean Up Europe (een gezamenlijke actie in heel Europa om mensen bewust te maken van de hoeveelheid afval die we produceren en om bewustmakingsacties te bevorderen door afval in te zamelen in verschillende delen van onze omgeving), bundelt Clic Recycle, organisator samen met hemp&love en AURA, aanstaande zaterdag 7 mei de krachten om Let's Clean Up te vieren.

We hebben onze actie gericht op het profiel dat meer gesensibiliseerd moet worden: studenten, jongeren en starters. Zij zijn de verantwoordelijke generatie die de grootste duurzaamheidsuitdagingen zal moeten aangaan.

De verandering in consumentengewoonten en de toewijding aan de circulaire economie herontwerpen de spelregels in de besluitvorming van consumenten en toekomstige leiders. Doe mee aan deze ervaring waar sport, meditatie, plezier en muziek worden gecombineerd, maak deel uit van de verandering;

L'Agència de Residus de Catalunya, organisator van Let's Clean Up Europe, zorgt voor alle zakken en handschoenen om de schoonmaak uit te voeren;

Om 12.30 uur, als de geplande route is voltooid, is er een geleide meditatie door Joan Ramos. Valerie Itey, oprichtster van Clic Recycle, zal spreken over het belang van gezamenlijke acties om het bewustzijn over klimaatverandering te vergroten en Sara van het duurzame levensproject 90.10 Project zal spreken over een Zero Waste levensstijl en haar ervaring met het dagelijks verminderen van afval;

Een unieke ervaring die sport en ontspanning combineert en tegelijkertijd een positieve impact heeft op de planeet. Acties zoals Let's Clean Up helpen om sociaal bewustzijn te creëren over klimaatverandering en alles wat dit met zich meebrengt, zowel voor ons als voor ons milieu. Het is geen gemakkelijke verandering, maar met deze gezamenlijke actie kunnen we laten zien dat kleine gebaren een deel van de oplossing kunnen zijn om een verandering teweeg te brengen, om een revolutie teweeg te brengen.

We moeten samenkomen om een verspillend milieu op te ruimen en een groter kwaad voor de planeet te voorkomen. Er vormen zich nieuwe allianties en samenwerkingsverbanden, zoals Clic Recycle, AURA en hemp&love, die, hoewel ze uit totaal verschillende bedrijfstakken komen, hun krachten en inspanningen bundelen om wereldwijd de opruiming van afval te stimuleren, en dus ook de opruiming van het milieu.