nl -Bewustwordingscursus in Badalona

09-10-2021

Vandaag tijd Valérie Itey bij de zeilclub Espaimar in Badalona om een bewustmakingscursus te geven aan 20 kinderen! De cursus ging over het beheer van ons afval en de invloed ervan op het milieu....
...

Bij Clic Recycle zijn we zeer toegewijd aan de generaties van morgen, we geloven dat training nodig is in het belang van Recycling, de Circulaire Economie en Duurzame Ontwikkeling. voor hen geven we trainingen op scholen en instituten aan studenten en docenten en aan bedrijven.


Kinderen vertegenwoordigen de toekomstige generaties, dus het is hun planeet die we al tientallen jaren lang geleidelijk aan het vernietigen zijn. Het is belangrijk om hen op te voeden, zodat ze later niet dezelfde fouten maken als wij en hun milieu beschermen. Dit kan hen ook in staat stellen om de mensen om hen heen op te voeden.

De bewustmakingscursus werd gedurende 1 uur gehouden in de Espaimar club. Op het programma stonden: de nuttige levensduur van afval (plastic, sigarettenpeuken, glas, enz.), de invloed ervan op het milieu, mogelijke oplossingen voor recycling (transformatie, hergebruik, enz.), recyclingoplossingen voor producten die dagelijks worden gebruikt en tot slot een vragenlijst met de belangrijkste elementen van de cursus....

De kinderen waren erg geïnteresseerd in het onderwerp en namen graag deel aan de cursus door de quiz te doen of recyclingoplossingen aan te dragen die ze daarna aan hun ouders wilden presenteren..

En jij, wist je dat de sigarettenpeuk die je op het strand zag liggen daar 2 jaar blijft liggen, als hij niet in het water belandt om de wezens die daar leven te besmetten?

DE OPLOSSING: BEWUSTWORDING