nl -BioCultura ON

07-05-2021

Ken jij de BioCultura beurs? Na 40 jaar het universum van biologische, duurzame cultuur en verantwoorde consumptie in Spanje te hebben geleid, creëert BioCultura, BioCultura ON, nu voor de hele Spaanstalige gemeenschap in de wereld
Dit jaar zal het online zijn vanwege de slechte tijd die we allemaal doormaken op COVID 19, maar meld je aan en kom kennismaken met dit nieuwe avontuur van Clic Recycle®, registreer je op de beurs en kom ons ontmoeten!

#biocultura #uprecycling #recicla #recycle #reduce #reutiliza#ecological#reuse #reciclaje #ecologia #ecologico #ecology #reusa#ecologis t#zerowaste beeco #begreen #ecolo #ecologica #ecologique #gogreen#reciclando #reciclarte #recycled #recyclers #recycling #emprendimientosostenible #natural #corchos #corks #compraconsciente #bioconstruccion #design

BIOCULTURA ON

BioCultura, de beurs voor biologische producten en verantwoorde consumptie, is een internationaal evenement dat een van de belangrijkste in zijn soort is in Europa.

1e editie - 21-23 januari 2021

We lanceren BioCultura ON van 21 tot 23 januari 2021, een nieuw virtueel evenement voor alle doelgroepen.

BioCultura ON is niet zomaar een virtueel evenement, maar een digitale ervaring die de essentie van BioCultura weergeeft, die het nieuwste in het Eco universum online en live presenteert.

Het worden drie intense dagen om te ontdekken, te leren, geïnspireerd te worden en in contact te komen met experts en volgelingen van de biologische cultuur van over de hele wereld. Een virtuele bijeenkomst om te laten zien dat een duurzamere wereld mogelijk is, dat meer en meer van ons erin geloven en verantwoordelijk handelen om het te bereiken.