Que és el desenvolupament Sostenible

2020-12-12

El desenvolupament sostenible és un concepte que apareix per primera vegada en 1987 amb la publicació de l'Informe Brundtland, que alertava de les conseqüències mediambientals negatives del desenvolupament econòmic i la globalització i tractava de buscar possibles solucions als problemes derivats de la industrialització i el creixement de la població. 

QUÈ SÓN ELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE?

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, també coneguts com els Objectius Globals, són una crida de Nacions Unides a tots els països del món per a afrontar els grans desafiaments als quals s'enfronta la humanitat i garantir que totes les persones tinguin les mateixes oportunitats i puguin portar una vida millor sense comprometre el nostre planeta. 

COM POTS AJUDAR A TENIR N DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE?

Registra't en Clic Recycle i comença a enfronta't amb nosaltres a aquests reptes;

El canvi comença per vostè. De veritat. Tots i cadascun dels éssers humans del món, fins als més indiferents i mandrosos, formen part de la solució. Per sort, hi ha coses facilísimas que podem introduir en la nostra rutina i, si tots ho fem, aconseguirem grans canvis.

El canvi climàtic, la Brutícia de les nostres mars i boscos, la cura del medi ambient, l'increment i creixement dels abocadors.

  • solució el reciclatge

només es poden resoldre des d'una perspectiva global i una actuació local de cadascun de nosaltres, promovent el desenvolupament sostenible: una aposta pel progrés social, l'equilibri mediambiental i el creixement econòmic. 

Com un nou full de ruta per a aconseguir un desenvolupament sostenible, Nacions Unides va aprovar l'Agenda 2030 que conté els Objectius de Desenvolupament Sostenible, una sèrie de metes comunes per a protegir el planeta i garantir el benestar de totes les persones. Aquestes metes comunes necessiten la implicació activa de les persones, les empreses, les administracions i els països de tot el món. 

PER AIXÒ VA NÉIXER Clic Recycle