AJUDA als REPTES de ClicRecycle

2020-12-12

Els nostres reptes i la nostra comunitat responen a 11 dels 17 objectius de desenvolupament Sostenible 

.Els Objectius de desenvolupament sostenible són el pla mestre per a aconseguir un futur sostenible per a tots. S'interrelacionen entre si i incorporen els desafiaments globals als quals ens enfrontem dia a dia, com la pobresa, la desigualtat, el clima, la degradació ambiental, la prosperitat, la pau i la justícia. Clic recycle s'enfronti a uns d'ells. 

Ajuda'ns i aconseguirem complir amb cadascun d'aquests objectius ; 

Fes possible el canvi participant i vivint d'una manera més sostenible en el treball i a casa, canviant els nostres patrons de consum , reciclant i actuant localment. Tothom està convidat a participar. Cada petita aportació ajuda, com parlar amb la teva família, amics i amb les persones de la teva comunitat sobre les accions que tots podem dur a terme en el dia a dia. 

El canvi comença per vostè. De veritat !.  Inscriu-te EN ClicRecycle


Pot internet ajudar a aconseguir aquests objectius ODS? 

La plataforma Clice Recycle, és una eina comunitària i innovadora que facilita la inclusió de dones i la igualtat d'oportunitats entre els nens, evitant el mal que produïm al nostre planeta. La tecnologia puc ajudar la societat a prendre part activa en la consecució d'aquests objectius.

Objectiu 1: Acabar amb la pobresa en totes les seves formes a tot el món 

Clic Recycle pot ajudar a visibilitzar la necessitat de reciclar, donant a les diferents comunitats l'oportunitat desenvolupar la seva imaginació i inventar nous productes i amb això crear nous llocs de treball i, amb això, moltes famílies podrien tenir noves possibilitats de sortir de la pobresa i de prosperar.

Objectiu 2: Posar fi a la fam, aconseguir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, així com promoure l'agricultura sostenible 

És intolerable que hi hagi encara tanta gent que no pot alimentar els seus nens quan cada dia es malgasten tones de menjar. Amb una plataforma que detecti necessitats i excessos, aquesta situació podria revertir-se. Els reptes Clic Recycle podrien ajudar a redistribuir la producció de granges o als més necessitats.

Objectiu 4: Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d'aprenentatge per a tots 

Clic Recycle ha estat creada per a afavorir una educació sobre el mal que fem al nostre planeta i la necessitat de donar una nova vida a molts productes 

Objectiu 5: Reduir les desigualtats de gènere 

La participació de les dones servirà per a fer una comunitat més creativa i millorar el seu coneixement i ús de la tecnologia de la informació i les comunicacions. Així com una comunitat intergeneracional.

Objectiu 6: Aigua neta i sanejament 

La plataforma podria millorar la qualitat de l'aigua, reduint la contaminació, eliminant els abocaments i minimitzant l'emissió de productes químics i materials perillosos

  • Més del 80% de les aigües residuals resultants d'activitats humanes s'aboquen en els rius o la mar sense cap tractament, la qual cosa provoca la seva contaminació. 
  • Cada dia, al voltant de 1000 nens moren a causa de malalties diarreiques associades a la falta d'higiene.
  • Aproximadament el 70% de totes les aigües extretes dels rius, llacs i aqüífers s'utilitzen per al reg. 

Objectiu 9: Construir infraestructures sostenibles, promoure la industrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació 

Clic recycle neix per a crear xarxes d'innovació entre diversos sectors, des del tecnològic a l'educatiu i al comerç.

Objectiu 10: Reduir la desigualtat en i entre els països i frenar l'augment de les disparitats 

La plataforma podria contribuir a reduir les desigualtats entre països i si aconseguim que els alumnes/as d'un país arribin a cursar estudis superiors, augmentarien les possibilitats laborals i socials disminuint les desigualtats dins del país com entre països.

Objectiu 11: Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs i sostenibles 

Clic recycle creu en els negocis sostenibles, comunitaris i pensant primer en el bé de la societat i després en l'empresarial, però no al contrari, així intentem fer que les empreses siguin rendibles, però al mateix temps que tinguin impacte social.


Objectiu 12: Producció i consum responsables 

Aquest objectiu és l'essència de ClicRecycle. L'objectiu del consum i la producció sostenibles és fer més i millors coses amb menys recursos.

El consum i la producció mundials (forces impulsores de l'economia mundial) depenen de l'ús del medi ambient natural i dels recursos d'una manera que continua tenint efectes destructius sobre el planeta. 

Objectiu 13: Acció per al Clima 

  • Transició i Ocupacions verdes i creixement sostenible i inclusiu. 
  • Economia verda: fer que les societats i els pobles siguin més sostenibles mitjançant una transició justa per a tots i que no deixi a ningú enrere. 
  • Invertir en solucions sostenibles: els subsidis als combustibles fòssils han de desaparèixer i els contaminadors han de pagar per la seva contaminació. 
  • Afrontar tots els riscos climàtics. 


Objectiu 14: Conservar i utilitzar sosteniblement els oceans, les mars i els recursos marins 

Prevenir i reduir significativament la contaminació marina de tota mena, en particular la produïda per activitats realitzades en terra, inclosos els abocaments marins i la pol·lució per nutrients

Objectiu 15: Vida d'ecosistemes de vida terrestres 

Repte. Ajuda que les escombraries no arriba als boscos

Objectiu 17: Aliances per a aconseguir els objectius 

Subscriu-te a la nostra comunitat, així com sobre una visió i uns objectius compartits que se centrin primer en les persones i el planeta.
Uneix-te al #efectoclicrecycle

Registra't en Clic Recycle 

Transformant diferències en oportunitats en Clic Recycle 

Si t'interessa els temes dels quals parlem i vols saber com pot ajudar-te Clic Recycle
pots sol·licitar més informació a través del formulari de contacte